• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

witam ;-)

dagne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za szybki poród trzymamy z Amelka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i wszystkiego naj najlepszego z okazji urodzinek ;-)

neciuszka ja odkupie witaminki ;-) bo mam 4 ostatnie sztuki ;-)

dzis mi sie stanowczo lepiej spalo ;-)

reklama
Wiecie co? Ja jestem głupia ja jestem najzwyczajniej w świecie głupia jak but. Mistrz nakręcania się na wszelkie problemy i dylematy. Tak się nakręciłam czy na bank noszę w sobie dziewczynkę, ze gotowa jestem lecieć powtórzyć USG bo mnie ciekawość zeżre, a do stycznia to mnie zeżre na bank, bo pewnie za 3 tygodnie USG mi nie zrobi.

Fifcia wiadomo, że przekonamy się dopiero jak nasze maluchy będą na świecie!! A ja podejrzewam, że jednemu dziecku przypasuje TT a AVENT nie bardzo i wtedy ona będzie polecała TT a innemu dziecku zupełnie na odwrót i wiadomo, ze wtedy mama będzie chwalić AVENT więc wszystko zależy od upodobań naszych pociech :-) Jak Oliwierkowi nie spodobają się butelki z TT to zakupię z AVENTa i tyle :-)

Fasolka zaraz Ci do tyłka kopnę normalnie!!!! Kochana ja po pierwszym USG, na którym lekarz podał mi płeć już nakupowałam chłopczykowych ubranek i miałam to w tyłku! a potem już się potwierdziło na połówkowym i na każdym następny kontrolnym USG u mojego gina! Tylko, że mój lekarz robi mi USG co wiztę! Nie nakręcaj się kochana!

Magdalena jasne ze tak :tak: ja sobie teraz tak myślę ze chyba dokopię jeszcze tego TT jedną sztukę. Niech może będzie w domu...

Boze jaka jestem głodna... a mąż za godzinę dopiero wraca :zawstydzona/y:

Kochana narazie nie ma co szaleć z tymi butelkami bo ja dopiero teraz tak sobie myślę, że jak będę karmiła piersią to butelkę będę używała tylko do herbatki... chyba, że będę odciągać ale w sumie to można kupić w każdej chwili bo i ta i ta firma jest ogólnodostępna!

A w ogóle to mnie w tym roku nawet święta nie cieszą bo tak czekam już niecierpliwie na ten styczeń, że chciałabym żeby święta i sylwester jak najszybciej przeleciały :-p

Jeja jeja.. Trzymam kciuki Dagne i oby wszystko przebiegło szybko, bezboleśnie i zdrowo! Rety, ale tu dzieciaczków będzie za chwile. Więcej jak zaciążonych i starających;)

zafasolkuje: Czego się denerwujesz.. Powiedział ci lekarz że dziołcha? To znaczy że dziołcha i tyle:)

Haahaha ja podobnie! :tak: Dla mnie styczeń oznacza koniec "nic nie robienia" :-D bo już wtedy to dla mnie obojętne kiedy się rozpakuję ;-) bo to już będzie leciał 35 tydzień (czyli tak jak u ciebie teraz) i nie będzie żadnego zagrożenia jeśli mały się urodzi

reklama
sleeepy, ale jak każdy ci wmawia chłopaka i już się przyzwyczaisz, ze będzie chłopak i pokochasz tego chłopaka jak największe szczęście na świecie, a w połowie ciąży lekarz ci mówi, ze Twoje marzenie się spełnia i jest dziewczynka - to jest to uczucie niewyobrażalne i do mnie nadal ta wiadomość nie dociera :-)
Ale mnie coś boli na wysokości pępka z lewej strony, tak bardziej z boku brzucha, nie wiem czy mi dzieciątko na coś uciska

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry