• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fifka no męża i mój tata to też Krzysiek... :-p:-p

No i z doświadczenia wiem, ze to straszne uparciuchy... tzn. jak sobie coś ubzdurają w głowie to będą tak długo wiercić dziurę w brzuchu aż do znudzenia!!

reklama
Hahahah Magdalena potwierdzam :-D chociaż mój nie dość ze uparciuch to też straszny złośnik... :tak: Ale szybko mu złość przechodzi

Ale najadłam się kapuśniaka... mmmmm........

Lamiav oczywiście, ze mam. Torba spakowana, łóżeczko ubrane. Koszulę nocną zawsze mam na sobie pod ubraniem i kapcie w torebce to na wypadek gdyby mnie gdzieś na ulicy wzięło. Trzeba być przygotowanym na każdą ewentualność.

atan: no piekna skarpeta i ubranka cud, i do tego w moim ulubionym el:kolorze, kocham zieleń :-D

fasolka: nie żartuj siebie ze mne, bo ja nic a nic nie mama, dla dzidziusia co kiedys wstawiałm 3 szt bodów , mała butelkę do karmienia co dostałam w szpitalu jak zakładali mi kartę ciązy, + pare próbek, jakas oliwka, krem , para skarpetek od połoznej z przychodni i koszula co ma mi dopiero przyjść

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry