• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

żoneczko według mnie w każdym kolorze Ci ładnie :tak: ale chyba w ciemniejszych włoskach lepiej :-) ale ja też kombinowałam z włoskami :-) cały czas blond a odbiło mi i na brąz się machnęłam, ale wyszedł rudy :zawstydzona/y:

reklama
Pyscku a masz fotkę?

Ja w blondzie chodziłam tylko pół roku bo źle się czułam.... a teraz mam kolor zbliżony do naturalnych i czuję się o niebo lepiej! To zdjecie w naturalnych włosach! (miałam tu może z 18 lat...)

Ostatnia edycja:
jaaaa.jpg
proszę zdjęcia metamorfozy :-p

fifka no tak jako etap nam sie narzekania wlaczyl ;-)
a jaki blond ;-) fajnie ;-)wowww w naturalnych wygladasz jak gwiazda filmowa :szok: wow piekna kobietka z ciebie !

Magdalena nie no bez przesady XD ale dziękuję ;* Dawaj ogłoszenie bo ja zaraz lulu idę :zawstydzona/y:

Pyscku faktycznie lepiej ci w blondzie, choć i w ciemnych ślicznie wyglądałaś :tak:

Haha co wy z tą gwiazdą filmową XD

Aj kochane... przepraszam, ale nie wytrwam... idę spać bo naprawdę już ledwo siedzę... :zawstydzona/y: jeszcze mały mi dokucza bo za długo siedziałam... musze iść się położyć już... Dobranoc :*

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry