witajcie,
Ja dzisiaj długo nie posiedzę bo mamy rade nadzorczą i opłatek - nie cieropię takich rzeczy w pracy
donia, atna: ja mam taki program picasso i tam daję opcję ocieplenie i dlatego jestm taka opalona , taki trik- ale ogólnie to tak się opalami i piję dużo soków z marchwi przez co mam często pomarańczowe dłonie :-) w ciaży ataram się pić mniej bo niechce pomarańczowego dzidziusia urodzić
fasolka: nie chrzań głupot tylko jak cykniesz brzuszek to wstawiaj i się chwal - zrozumiano !!!!!!
fifka: no jako osiemnastolatka to mogłaś na miss startować pięknie,a w tych blond włosach to też ci ładnie tak egzotycznie , :-)
magdalena: ja swojego męża na studniówce jeszcze nie znałam :-), slicznie wyglądasz
pyscek: masz bardzo ładną buźkę :-)
I kolejny raz widzę dziewczyny jakie wy młode jesteście no ja nie mogę , aż mi szkoda że ja już 30 dobijam :-(
A
fasolka: nie wiem czy widziałąś ale pisałm ci o koszuli do karmienia że mi już przyszła i jest bardzo fajna, rozciąga się ja zamówiłam L/XL i jak na mnie jest luźna a szczególnie w biuście ale moze mi jeszcze urosną cychy :-)
Ael: biedaku ty ale się męczysz z tym swoim królewiczem, ale może po takiej dawce łez będzie spał bite 12 godzin i sobie odpoczniesz , trzymaj się młoda mamo :-)
dziurka: pozdrów dagne niech szybko rodzi
cos chyba jeszcze miaąłm ale nie pamiętam