• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Hihihi, koleżance jest stanowczo za mała na tych zdjęciach, bo ona w biodrach musi być luźna żeby można było usiąść :-p no ale ja w nią tym bardziej nie wejdę a zdjęć ze studniówki nie mam żeby było ją widać w całej okazałości.

magdalenko truno by ci bylo z brzuszkiem w nia wejsc ;-) ja swoja ze srudniowki przerobilam i mam spodnice mialam ja na sylwestra u brata a gorsetu nie przerobilam zaduzo mi biust urósł;-)

Uciekam spać! Oczęta mi lecą a jutro muszę w miarę wcześniej wstać bo dzisiaj nic się nie uczyła więc trzeba nadrobić... :baffled: już chce mieć to za sobą i spokojnie skupić się tylko i wyłącznie na porodzie! :-p Dobranoc :*:*

witajcie,
Ja dzisiaj długo nie posiedzę bo mamy rade nadzorczą i opłatek - nie cieropię takich rzeczy w pracy

donia, atna: ja mam taki program picasso i tam daję opcję ocieplenie i dlatego jestm taka opalona , taki trik- ale ogólnie to tak się opalami i piję dużo soków z marchwi przez co mam często pomarańczowe dłonie :-) w ciaży ataram się pić mniej bo niechce pomarańczowego dzidziusia urodzić

fasolka: nie chrzań głupot tylko jak cykniesz brzuszek to wstawiaj i się chwal - zrozumiano !!!!!!:-D

fifka: no jako osiemnastolatka to mogłaś na miss startować pięknie,a w tych blond włosach to też ci ładnie tak egzotycznie , :-)

magdalena: ja swojego męża na studniówce jeszcze nie znałam :-), slicznie wyglądasz

pyscek: masz bardzo ładną buźkę :-)
I kolejny raz widzę dziewczyny jakie wy młode jesteście no ja nie mogę , aż mi szkoda że ja już 30 dobijam :-(

A fasolka: nie wiem czy widziałąś ale pisałm ci o koszuli do karmienia że mi już przyszła i jest bardzo fajna, rozciąga się ja zamówiłam L/XL i jak na mnie jest luźna a szczególnie w biuście ale moze mi jeszcze urosną cychy :-)

Ael: biedaku ty ale się męczysz z tym swoim królewiczem, ale może po takiej dawce łez będzie spał bite 12 godzin i sobie odpoczniesz , trzymaj się młoda mamo :-)

dziurka: pozdrów dagne niech szybko rodzi

cos chyba jeszcze miaąłm ale nie pamiętam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry