• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

mineralna: u mnie to jest tak, że za nim zaczęłam mysleć o dzieciach to jak już to chciałm córkę, zachodząc w ciązę też chciałam córkę, i tak bardzo chciałam że około 8 tygodnia zaczęłam mówić do brzucha "ON':-), nie wiem dlaczego czy to ta intuicja czy co, i po mału przyzwyczajałma sie do tej mysli,że to jednak będzie synio, więc co by mi nie powiedzieli to i tak się ucieszę, mój mąż tylko jak mówi to że 49 % na chłopca a 51% woli dziewczynke

fifka: e tam wolałabym jakąś extra szybką dostawe do pracy :-), chociaz w białymstoku jeszcze nie byłam

reklama
Haha ja miałam tak samo :-D Chciałam niby dziewczynkę, zaszłam też chciałam dziewczynkę, ale jakaś intuicyjnie zaczęłam mówić "on" i "mały" :tak: No i przeczucie okazało się strzałem w dziesiątkę :tak:

a mi wszyscy wmawiali chłopaka, az sama uwierzyłam, ze może być chłopak i oswoiłam się z tą myślą, ale w głębi duszy marzyłam o dziewczynce, teraz jak mi już lekarz powiedział, ze jest dziewczynka, to mam nadzieje, że nic się nie zmieni i Łucja pozostanie Łucją :-)

mineralna ja z racji tego że moje przeczucie mam jakie mam to dla chłopca imię jest Nataniel Aleksander, a jak mi dzisiaj powiedzą ze to dziwczynka to normalnie nie mam pojęcia, bo przed ciążą mówiłam że chcę Klara lub Larysa (Lara) ale nikomu z mojej rodziny się nie podoba włącznie z moim mężem

fifka: to mamy podobną sytuację, no po południu u mnie okaże się czy przypadkiem nie taką sama :-D

fasolka: u mnie to różne opinie ktos mnie zobaczył, o napewnio chłopak, ktoś inny ja widze dziewczynkę :-)
A ostatnio wstapiłam do znajomej do sklepu ktora mnie ponad pół roku nie widziała, i zobaczyła ze w ciąży jestem i mówi:
"O widze że będzie dziewczynka, ale na razie nie powiem dlaczego moze póxniej "
J sie tak zastanawiam , i potem dzwonie do męża i mówię mu , co ta znajoma powiedział i że ja iwem dlaczego według niej ja mam mieć dziewvczynka, bo mnie zobaczyła i zobaczyła że zbrzydłam - śmieliśmy sie z mężę, bo powiedział : trzeba było jej powiedzieć ze znasz przesądy na temat ciąży to by jej się głupio zrobiło:-)

Ostatnia edycja:
U mnie chłopak miał być jednogłośnie Konradem :tak:

Gdyby małemu odpadło co nie co, byłby Kingą, choć jestem zakochana w imieniu Kornelia... ale mąż się nie zgadza :zawstydzona/y:

Mineralna czekaj jeszcze :-D może to tylko przepowiadające?

mineralna: to dzwon po karetkę !!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok:

fofka: mi tez Kornelia się podoba, ale mojemu niestety nie

fasolka: Natasza to mi sie z Urbańską kojarzy i dlatego nie chce ale ogólnie to mi sie podoba

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry