• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Mineralna, porób przysiady, weź prysznic, jak przez dwie godziny będą regularne, czyli co najmniej co 10 minut, trwające około minuty to jest to.

Cześć sil - duo :-) jak się masz?
Mineralna, to narazie luuuzzz czekaj jeszcze, nie leć zaraz do szpitala.

U mnie jest właśnie opcja Łucja Kornelia:-). Dla chłopaka zawsze podobał mi się Konrad, ale koleżanka z pracy rodzi przede mną i chce Konrada, jak nie zmieni zdania, a u mnie narodzi się chłopaczek to będzie Kornel, a jak zmieni zdanie to będzie Konrad. Ale musi urodzić się Łucja moja piękna cudowna córeczka :-)

Ael: podbrzusze mnie tak ćmi...

Zafasolkuje: wiem nie dzwonie nigdzie narazie musze troche zaczekać bo narazie 2 razy mnie chyciło

Nie przeterminowana, tylko Dzidzia nie gotowa :) nie lubię słowa przeterminowana, bo łożysko ok, wód odpowiednio i Dzidzia ma się świetnie :)
Poza tym zaczyna mnie nosić, już dziś posprzątałam i jeszcze coś bym zrobiła, ale mąż zakazał kombinować, zanim nie wróci z pracy :P
wczoraj na KTG byłam, ale mnie nie chcieli w szpitalu, następne mam 20, ale nie wiem co z tego wyjdzie, bo powoli znów zaczyna mnie cały brzuch boleć... Ale to tak z 5 razy może dziś i z 3 w nocy.

reklama
Miq masz wysoko temperaturkę :tak: Ten ból to pewnie po pękniętym pęcherzyku w owulację. Mnie też zawsze bolał... ale to bardzo dobry znak!! :-D

Oj Sil powiedziałam to w dobrej wierzę :-D Tak spojrzałam na suwaczek i mi się przeżywanie Ael przypomniało :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry