• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

trzymam za slowo magdalenko ;-)
a kto mi napisze smska z wiadomoscia od lamiav co nosi pod serduszkiem ?? bo ja dopiero po wigili służbowej bede...
Ael napiszesz mi smska ?? prosze ;-) z wiadomoscia co u lamiav ;-)
juz ubrana umalowana ide sie powoli zbierac na poczte ;-) buziaki :*

reklama
Ael: Ból znikł wstałam poszłam po wode i jakoś znikł ;/

Normalne kochanie. Jeśli dziś będzie akcja, to skurcze powrócą, jeśli nie, no to były tylko przepowiadające, ale oznacza to, że psychicznie już nastawiaj się, że w ciągu kilku dni wylądujesz na porodówce :-)
Oczywiście dawaj mi znać smsem, zadzwoń cokolwiek :-)
trzymam za slowo magdalenko ;-)
a kto mi napisze smska z wiadomoscia od lamiav co nosi pod serduszkiem ?? bo ja dopiero po wigili służbowej bede...
Ael napiszesz mi smska ?? prosze ;-) z wiadomoscia co u lamiav ;-)

Dam znać jak mi Lamia smsa napisze ;-)

Ael, nie strasz Mineralnej, bo po mnie widać, że niekoniecznie. Ja przez noc z piątku na sobotę przełaziłam, bo bolało, potem cała sobota, noc i w niedzielę się zrobiły regularne i co? Prawie dwa tygodnie po i nic :P Mój się śmieje, że szpital mnie wystraszył.
A jak teść się sprawuje?

Ael, nie strasz Mineralnej, bo po mnie widać, że niekoniecznie. Ja przez noc z piątku na sobotę przełaziłam, bo bolało, potem cała sobota, noc i w niedzielę się zrobiły regularne i co? Prawie dwa tygodnie po i nic :P Mój się śmieje, że szpital mnie wystraszył.
A jak teść się sprawuje?

Sil to indywidualna sprawa każdej ciężarówki, tylko piszę jak jest najczęściej. Dlatego nie chcę by już jechała do szpitala, tam się zatrzymała akcja ale ją zatrzymają, a to sensu nie ma. Szpital w pewien sposób działa na ciężarne więc lepiej tam trafić najpóźniej jak się da. A już najlepiej jak odejdą wody.

U was też tak wieje, że drzewa ugina bardzo? Jeszcze widzę pada. Było takie ładne słoneczko, to myślałam, że pójdę na spacer a potem się sknociło.
Może dlatego młody zasnął bez mojej pomocy i smoczka :szok:

A teść? Sil powiem Ci, że grzeczny jest jak nigdy. Dogadujemy się fajnie, zmądrzał, a jak wydziwia, to robi to tylko w swoim towarzystwie bo wie, że my z dzieckiem dużo roboty mamy. Poza tym jak nigdy to tak nam z wielką chęcią pomaga, daje pieniądze od tak, ale Paweł mówi jak coś, że to na małego, przez co mogliśmy kupować pampersy i inne rzeczy jak Paweł nie pracował. We wnuku zakochany, z resztą mówi, że mały to podobny do Pawła.
Także jestem pozytywnie zaskoczona.

Jak najdłuzej w domu, to podstawa :) bo w domu inaczej się czeka, szpitale to koszmar, jaki by miły nie był personel.
Dobrze, że z teściem się tak poukładało, jednak dzieciaczki zmieniają podejsćie :)

Wiesz powiem Ci, ja miałam fantastyczny personel, a już w ogóle ekstra było jak byłam kompletnie sama na bloku porodowym, bajka wręcz :-D
Ja już nawet nie martwiłam się, że akcja może się zatrzymać ale raczej myślałam, że praktycznie godziny dzielą mnie od mojego dziabąga i tam myśl mnie trzymała w kupie jakoś.

Halo halo..
Co tam nowego? Widze ze u mineralnej goraco:D dobrze, dobrze, niech sie dzieje..

Ja chcialam zdjecie don victorio!! Piekny kawaler. Wypisz wymaluj dla mojej ewki;)
jutro o 13 mam usg 4d i moze sie dowiem czy ewa czy filip/olivier:D

reklama
Ael piękny ten nasz forumowy Wiktorek, stópka boska, buziaki od cioci :)
Mineralna dawaj znac jak się sytuacja rozwija, bądź z nami w kontakcie. A chciałabyś dziś urodzić?

A ja jestem nienormalna, zuważyłam, że mi się gaz ulatnia, nie wiem jak to zrobiłam ale śmierdzi więc pootwierałam okna i siedzę zmarznięta. A Brukselce leje i pogoda pod psem, buuu
Jadę do IKEA jak mężulek wróci, kupimy wanienkę Amelce :)

Sil a Ty jak się masz? Czy ta końcówka ciązy to rzeczywiście taki koszmar?
Ja się nie mogę doczekać poniedziałku bo przywiozą nam łóżko, od spania na materacu wszedł mi jakiś nerwoból w biodro :angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry