• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

No wlasnie nie mam przeczuc. wszyscy mi mowia dziewczynka. Ja zawsze chcialam chlopaka, ale juz sie przyzwyczailam do mysli o kobietce. Chociaz i tak mowie zawsze "mlody".. Takze na dwoje babka wrozyla..

reklama
Czesc dziewczyny:-)
Mineralna, trzymaj sie kochana a jak cos to od razu dzwon po kogo trzeba.
Och, jak wspaniale, ze jest wreszcie weekend :-)ja ostatnio jakos tak dobrze się czuje, wszystkie dolegliwosci jedzeniowo-zoładkowe mnie zostawiły, mam nawet chec chodzic do pracy. Dzisiaj nawet powiedziałam w pracy, ze jestem w ciąży juz tak to długo trzymałam w tajemnicy, ze dzisiaj juz nie wytrzmałam, myslicie, ze za wczesnie? i mam jeszcze jeden "objaw" ciągle mam rumience na policzkach :-p nie wiem o co chodzi, nigdy ich nie miałam a teraz chodze taka rumiana, ze szok, mialyscie podobnie?

Nala wcale nie za wcześnie! Nawet powiedziałabym że za późno. Pracodawca musi wiedzieć o ciąży bo ty masz teraz pewne przywileje (bez twojej zgody nie możesz jeździć w delegacje, nie możesz pracować w nocy, robić nadgodzin... wykonywać ciężkiej pracy itp) Poza tym szef ma teraz czas żeby pomyśleć o ewentualnym zastępstwie w razie twojego zwolnienia (nie wiesz jak będziesz dalej przechodzić ciąże...) albo po prostu w okresie macierzyńskiego :tak:

A policzki to faktycznie objaw ciaży ;-) Bo ilość krwi zwiększyła ci się w organizmie.

reklama
Fifka no tak myslalałam, ze to dzidzius ma z tym cos wspolnego, bo nigdy tak nie miałam, wiadomo, jak sie przebiegłam pare razy na bierzni to tak ale teraz to jakas masakra, siedze w pokoju nic nie robie, odpoczywam, mąż mówi, ze zimno, a ja cała czerwona i krzycze, ze tu gorąco :-pchyba w ciąży zaoszczędze na ciepłych swetrach :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry