• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Teraz mi energia padła, ale to dlatego, że najadłam się placków ziemniaczanych z żółtym serem, które nawiasem mówiąc też nasmażyłam :) Ale potem, mogę u Ciebie posprzątać, a co :)

reklama
o nic tak naprawdę... jak zwykle zresztą... o to ze powiedziałam mu ze źle zrozumiał ojca w kwestii umawiania się na święta... no i on od razu w krzyk ze nie mam racji... i nawet nie dał mi wytłumaczyć... on ostatnio na każdą nawet najmniejszą "krytykę" (to nawet za dużo powiedziane... zwrócenie uwagi) reaguję złością... a ja też przez to leżenie dostaje jakiejś depresji i takie nieporozumienia gotowe... odkąd wrociłam ze szpitala nie ma dnia żebym nie siedziała i nie płakała choć raz dziennie... :zawstydzona/y:

Sil ale mi smaka narobiłaś na placki tyyyy niedobra tyyyyyyyyy :P pewnie jutro na obiad będą ;)

Fifcia ty się denerwujesz on też się pewnie stresuje i wychodzi wam co wychodzi. Ale jeszcze troszkę :*

Ja bym chętnie posprzątała ale dziś jak mnie w kuchni teściowa zobaczyła że troszkę tam blaty wypucowałam chlebak itp to na mnie nakrzyczeli że przecież mi nie wolno.

Wcale pomysłu nie mam na kolację. Macie jakieś propozycje?

Ostatnia edycja:
kobiety jestem w szoku, co ze mnie za matka jak już mnie intuicja zawiodła bedziemy mieli DZIEWCZYNKĘ:-D cieszę się bardzo ale jestem zła na siebie ze źle czułam ,
Normalnie mąż to mało z krzesła nie spadł z radości i musze powiedzieć ze nawet na slubie nie był taki szczęśliwy
Jutro wstawię zdjęcia bo dzisiaj to ze szczęscia nie moge sie skupić :-)

A juz mąż stwierdził ze nasz córcia ma jego czoło :-)

fifka: no może wyrośnie z niej chłopczyca skoro mamusia przez prawie 4 miesiące nazywał ją chłopcem :-D
Jestem w takiej euforii ze szok :-), niech już ten mój mąż szybko z pracy wraca :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry