• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

OOO!!
gratuluje dziewczynki!! Ciekawe co mi tam jutro powiedzą - ostatnio jakaś moda na baby;P
Nieciuszka, że śpioch to o mnie?:P A na kolacje ja dziś miałam jajeczka z majonezem i ogórkami kiszonymi:-D Robiłam je tyyyle czasu.. michał powiedział, że w tym czasie zrobiłby pizze:sorry2:

reklama
Lamia GRATULUJĘ !!! Super wiadomość:) No to mamy 5 do 9 dla dziewczynek i Silową niespodziankę:-)
Fifciu Ty naprawdę musisz się uspokoić i wyluzować. Nic nie jest tak wazne jak maluszek,pamiętaj. Kłótnie zostaw na później.

Ostatnia edycja:
no właśnie by nie było;P

Aaaale jestem ciekawa.. Jeszcze ciągle żyłam w przekonaniu, że mam wizytę na 10, a dziś spojrzałam w kalendarz i jak byk 13. No nic czekałam 20 tyg. to i parę godzin wytrzymam;)

Lamia gratulacje :*

Sleepy nie to o mnie było bo przespałam całe popołudnie ;)

Haha ciekawe jak u mnie będzie bo ja też mówię że Krzyś będzie a męża dziadkowie mówią ona jak coś się wypowiadają ;)

No u mnie pomysłu nadal brak na kolację więc mąż ma przywieźć kebaba żonie jak będzie wracał :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry