• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Donia u mnie jakiś czemu był śnieg :tak: a teraz jest cieplutko :-D

Magdalena
moje dwie ulubione sałatki to grecka i gyros!
Greckiej nie musze przedstawiać a gyros to:
-Kapusta pekińska
-pomidor
-ogórek świeży
-ogórek kiszony
-fasola czerwona z puszki
-kukurydza z puszki
-papryka
-może być też rzodkiewka
-indyk/kurczak w przyprawie gyros podsmażony wcześniej na patelni (ważne żeby był w tej przyprawie!)
Sos:
-pół na pół majonez z jogurtem naturalnym
-kilka ząbków czosnku na drobno pokroić/wycisnąć
-koperek(może być suszony)
sałatkę zalać sosem, wymieszać i gotowe!! PYCHA!!

A ja właśnie zrobiłam zestawienie brzuszków! :-D Ale fajnie rosłam!! :tak:
Brzuszek999999.jpg

Fifka no właśnie obydwie te sałatki dość często robię i szukam czegoś nowego... a masz coś jeszcze w zanadrzu??

A nie widziałam brzuszków! Ogromna różnica między 30 a 32 tygodniem! Widać, że sterydy podziałały jak Konradka

Ostatnia edycja:
Hm... Ja uwielbiam też "Szubę" ale ją sie dość długo robi... bo trzeba warzywa ugotować...

Na dno miseczki kroisz śledzia małosolnego z cebulką na drobno, na to tarkujesz ugotowane ziemniaki i przekładasz majoneze, później tarkujesz gotowana marchew i przekładasz majonezem, później gotowane buraczki - Majonez i drobno jajka gotowane i majonez.

Boże ja chyba oszaleję!!!!!!!!! :angry: moja teściowa ma głupią manie rzucania kości przez okno na podwórko! Ale dobrze wie, że żaden pies ich nie je tylko moja sunia a ona nie dość, że już dostała dzisiaj to jeszcze jak z nią wyjdę szybko na dwór żeby sie wysikała i ona znajdzie tą kosć to nie chce wrócic do domu!!! I teraz będę po nią schodzić co chwilę i ją wołać bo głupia baba ma manie dokarmiania nie swoich psów!! Aż siedze i ryczę jak jakaś chora histeryczka... :/

Witam dziewczyny :-*

Gratulacje dla Lamii z powodu córeczki :-)))

Silka trzymaj się :-) i ciekawość mnie zżera co Ty tam nosisz ;-))

Mineralna.. nie znikaj nam teraz z wątku ! ani mi się waż !! musisz powiedzieć czy to już były przedporodowe czy przepowiadające :>

Magdalena nie denerwuj się.. i mam nadzieje ,ze nie dajesz jej kości z kurczaka i do tego gotowanych bo narobisz więcej szkód niż pożytku ;-) a poza tym kości nie trzeba psu dawać ( możesz jej gotowaną kością z kurczaka jelito przebić :-) )

reklama
Magda nie to są takie surowe ze szpikiem (nie wiem z czego) wielkie ale to nie ja daje tylko moja teśćiowa! Kupuje tego w ciul i jeszcze trochę i potem rzuca po podwórka jak jakaś nienormalna! W dzień rzucała to zostawiłam chwilę psa na dworze i sobie na spokojnie zjadła a teraz jak chciałam szybko, żeby załatwiła swoje potrzeby i wrócić do domu (tym bardziej, ze mieszkam na 2 piętrze i nie chce mi się wchodzić po tych schodach) to znów znalazła kość i wtedy nie chce isć do domu a ja muszę chodzić w tą i spowrotem po nią... :wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry