• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fasolka aż mi się niedobrze zrobiło jak to przeczytałam ale w połowie ciąży sama tak jadłam!! Śniadania tylko na słodko (bułka z dżemem albo z miodem) popijając mlekiem z miodem albo kakaem! :-D

A ja już się modlę o obniżenie mojego brzuszka~!! Bo wszystko potrafię przeżyć łącznie ze zgagą ale tego kłócia pod żebrami nie wytrzymuje już :/

reklama
Fasolka mmmm pychota ale bym się kako napiła a tu lipa :] ale jutro sobie placki ziemniaczane na słodko zrobię ze śmietaną i cukrem hihihihi

magdalena śliczne są :) mnie to pewnie szwagier coś wymodzi ale nie 3d

Iwasku wiem o tym.... nie wiem co mi ostatnio odwala.... :zawstydzona/y:

O jej to teraz znaczna przewaga babeczek :-)

Magdalena hahahahaha no tak... :-D

A dzisiaj po 21 "Sami swoi" na TVP2 :-):-):-) YEY!!

Boże co sie stało.... tragedia z fasolkami.... nie ma nic w październiku i listopadzie... a juz połowa grudnia!! :szok:

Ostatnia edycja:
Donia bo ja nie chcę śniegu!!! :-p dlatego wole nie wywoływać wilka z lasu :-p ja w tym roku chce całą zimę taką jak do tej pory bo mam w planie urządzić szybko chrzciny i wychodzić z moim skarbem na spacery a jak przywali mrozem -15 to nici z moich planów... :-( (wiem, wiem walnięta jestem:-p)

Macie jakieś fajne przepisy na sałatkę?? Bo jutro idziemy do znajomych wieczorem i żeby tak nie iść z pustymi rękami to chciałam zrobić jakąś sałatkę i upiec ciasto... co do ciasta to upiekę tego milky wey'a a na sałatkę nie mam pomysłu...:confused:

reklama
Witajcie moje ciezaroweczki....

Ale sie wystraszyłam wylatuje mi cos brazowego szybko zawołałam mojego M bo był za sciana u kuzyna on tez dostał stracha ale zadzwonił pod `17` to jest lekarz ktory moze przyjechac do domku albo udzielic wizyty telefonicznej powiedział ze to jest czop ze bez czopa moge jeszcze chodzic około 1 mc i jesli nie mam skurczow i nie sacza sie wody to jest rzecz normalna....

Tak ze jestem juz bez czopa....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry