• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fifka mam nadzieję, ze Konradek jednak posiedzi jeszcze do stycznia! Ale w razie czego pamiętaj, ze lekarze już go w miarę przygotowali do przyjścia na świat więc na pewno będzie wszystko dobrze dlatego się nie denerwuj tylko spokojnie odpoczywaj! :*

No to ja uciekam zobaczyć moja bratanicę! :-) narobię jej masę zdjęć :-p

reklama
Magdalena to miłego dnia życzę i czekam na foteczki :-D

Neciuszka uważam :* choć troszkę i denerwuję...

Donia gratuluje zakończenia 34 tygodnia!!! :tak:

No troszkę się nerwuję tymi skurczami. Nie bolą i da się zyć, tylko troszkę się boję zeby to się nie rozkręciło... :zawstydzona/y: No ale nic, dzisiaj nie będe sama więc nie ma strachu, Co ma być to będzie...

Fifcia wiem że się denerwujesz i chociaż łatwo mówić postaraj się to zdenerwowanie gdzieś schować ;) magdalena dobrze napisała choć by coś się wydarzyło już teraz jakoś Konradek jest rozwinięty :)

melduję się przed usg!:D

Zaraz wychodzimy. Trzymajcie kciuki żeby się zaprezentowało.
Ja zaraz nerwicy dostanę, martwię się, bo znów młody się nie odzywa od wczoraj... Ale jeszcze tylko pół godzinki i go/ją zobaczę..

do usłyszenia!

Sleepy bo się denerwujesz, dlatego siedzi cicho :tak: Mój jak się czymś stresuje to też cichutko jak myszka siedzi... ale za to jak się zezłoszczę to złosci się ze mną i kopie jak oszalały... Trzymamy kciuki i czekamy na wieści!! :tak:

cześć kobietki, ja juz posprzątałam cały dom, upiekłam ciasto jeszcze mi została galeretka do wylania ale czekam aż stężeje, po smażyłam schabowe, zmieniłam pościel - ufff i juz padam
Dla męża zostawiłam ścieranie kurzy bo nie cierpię tego robić, no i czeakm aż wróci z zakupów, o dziwo jeszcze nie dzwoniła - zawsze dzwoni parę razy czy to czy tamto kupić .
No jak odpoczne to zamę się sobą, obiadek i goście .

Neciuszka: dałaś mi plan na jutro, zadzwonie do rodziców i powiem ze też chce na giełdę jechać, mój jutro od 7-19 stej w pracy to nie chce mi sie w domu samej siedziec

fifka: melduj co tam sie z toba dzieje, jak cie skurcze dopadną, kurde mogłabys jeszcze troche ponsic małego w brzuszku

Ael: no, może być moja córcia narzeczoną, ale wczopraj juz koleżanka zaklepała dla swojego 8miesięcznego synia także mogą o nią powalczyć :-)

Magdalena
: ja mam taką sałetkę z tuńczykiem bardzo dobra:
makaron rurki, tuńczyk w sosie własnym, oliwki, papryka, ser typu włoski (bardzo dobry jest w Lidli - opłaca sie bo jest tani jest go dużo i smakuje )lub jak nie masz to może być mocarella bo podobny smak, ogórek konserwowy, kukurydza, majonez rozrobiony z jogurtem ,pieprz, z solą uważać trzeba bo tuńczyk słony.
Albo taka:carry z kuskusem
pierś smażona z carry, do tego kuskus, świeży ogórek, pomidor, seler ze słoika, kukurydza, papryka, ser żółty, pieczarki konserwowe - sosa z majonezu jogurtu naturalnego i troszke ketchupu, i gotowe bardzo dobrze

slepp: powodzenia kochana na usg :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Lamiav narazie jest dobrze. Te nospy zaczęły działać i nic już się nie dzieję... mam nadzieję ze nie wróci. Dzisiaj nie będe sama więc ma się mną zająć jak coś. Będę dawać znać czy nic się nie zmienia :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry