Doberek noc ciezka poranek troszke tez bo sie zdenerwowalam nie potrzebnie ale juz prawie wogle brzuszek nie boli a ta polozna mam dziwna dzwonie do niej i mowie co mi jest i ze w nocy prawie wogle nie spalam moze w sumie 4 godziny ale tak na czuwaniu bo odrazu sie budzilam.. i mowie ze boli mnie brzuszek jak na okres i ze lepiej zgieta w pol sie chodzi nic wyprostowana teraz juz moge chodzic normalnie bo nie boli i mowie ze brzuszek lekko twardy bo Amelia sie tam pcha a ona jak twardy brzuch to do lekarza bo to skurcze a ja mowie ale jak by byly skurcze to niebylby ciagly ból tylko z przerwami na liczenie co ile i mowie to moze zanim tam pojade zadzwonie do lekarza gina a ona na to ze mozna i sie rozlaczyla... dziwna a i pytalam ze moze Amelka na cos naciska i dlatego mam obolale i ze boli mnie podobnie jak przy wyrostu i ze moze to zrosty bo blizne mi wypycha a ona nawet nic nie powiedziala.. no ale sie pocieszam bo juz nie boli amelka kopie i czasem mocno ze huhu maz do brzuszka mowil by przestal mame bolec i posluchał ;-) ale co ja sie strachu najadlam to sie najadlam moja mama mi powiedziala ze musi mi sie wszystko rozciagac i przygotowywac i ze moga mnie zrosty bolec bo ja tez bolaly po wyrostku a kiedy ona wyrostek miala wycinany a kiedy w ciazy byla i ze to moze byc to ;-)
Ale na szczescie ustalo wiec si moge normalniesie poruszac ja sie zasstanawiam czasem czy nie zaduzo wczoraj chodzilam po na poczte do kawiarni do pracy i to tak w pracy na tej wigilii smialam sie duzo to moze tez cos naciaglam ... ciesze sie ze przeszlo ale wiecie zato mnie glowa boli bo ja jak sie zdenerwuje to płacze..
ale sie rozpisalam sorki musialam sie wygadac,,, ide sie ubrac bo mi sie zimno w pizamie zrobilo trzeba dresy zalozyc ..