• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dzięki ci dobra kobieto. Chociaż to co piszesz mniej mnie pociesza niż inf. znalezione/usłyszane. Wolałabym, żeby się wchłonęło wszystko elegancko i żeby nie było żadnych problemów.

Hehe, a widzisz, nie jest z ciebie jednak taka zołza;)

reklama
slepp: gratualce ślicznego chłopczyka :-)

a my już po gościach, Filip z Amelią - bliźniaki szalona jak niewiemco, trudno było rozmawiać do tak szaleli maj prawie 6 lat.
ciastko wyszło bardzo dobre tylko galaretka się jeszcze nie ścieła tak do końca ale co tam

Magdalena:
A to ciasto milki way to tak można pokroić na kawałki i na patere czy raczej takie od razu na talerzyk , chodzi mi czy tak postoi na stole pare godzni, bo może na święta bym upiekła

Sleepy no co mogę Ci więcej napisać? Musisz się uzbroić w cierpliwość i być pozytywnie nastawiona do tego, by ta torbiel się ładnie wchłonęła. Zobaczysz sama, jak torbiel pod koniec się wchłonie a Ty tylko będziesz wspominać jak to było.
Wierz mi tamta mamusia martwiła się nie mniej niż Ty, ale dała radę i teraz mimo, że jeszcze nie miała zabiegu odciągnięcia płynu z torbieli, to jest naprawdę zdrową dziewczynką. Ta dziewczyna jest niezwykle silna, ale wierzy że wszystko będzie w końcu dobrze.

Ano!! Ale wygadać się musiałam;P Teraz jeszcze jedna odp lekarza ginekologa znalazlam w necie. Brzmi: straszenie, na kontrolnym badaniu za miesiąc nie będzie

Więc mój młody o niesprecyzowanym imieniu jest idealny:D;)

Sleepy gratuluję chłopczyka!! Śliczna buźka!! :* i nie przejmuj się, na pewno wszytko jest w porządku :tak:

A ja się melduję ze znowu skurcze są... kolejne nospy poszły w ruch... troszkę żałuję bo teraz to bez sensu na KTG jechać bo po nospach przejdzie (no chyba ze nie to pojedziemy) Jutro jeśli skurcze wrócą to nie będę brała nospy i pojadę na pogotowie. Heh obym do szpitala nie wróciła :zawstydzona/y:

hej dziewczyny :*
U mnie dni plodne ale zobaczymy jak to bedzie...
Atanku Kochanato ja moze w poniedzialek dam Ci spokój z tym moim przyjazdem, jak źle sie czujesz...
Fifka bedzie dobrze, oby to tylko zwykle skurcze
Sleepy gratuluje przystojniaka...
Pyszczku a jak tam u Ciebie??
Ael jak tam mój Maly zaczarowany Słodziak???
a ja bylam w przy i w szkole... jutro zamiast szkoly mam prace wiec jakos czas szybko zleci... milego weekendu

Ostatnia edycja:
reklama
a co tu taka cisza, jak ja wyjątkowo jestem tak późno to tu pomór?
piszę grant :wściekła/y:, zagonili mnie :no:, ktoś może mi współczuje?

madziulek a Ty jak masz dni płodne to co tu robisz? zabieraj się za mężulka :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry