• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

witam
?Ja juz sama w domku mąż w pracy, zjadłam jajeczniczkę ze szczypiorkiem potm się zbiram i czekam na rodziców bo jedziemy do babci a potm do nich.

Fifka: ja się dzisiaj czujesz ??spałaś w nocy czy skurcze ci dokuczały ?

nalaa: a czy w tym filmie jdna z babek rodziła w domu w wodzie? bo chyba to oglądałma na tvn style

zaraz zrobię fotkę zdjęcia z usg to pochwalę się moja córcią :-)

reklama
no kochana będziemy jakos parowa nasze dzieciaczki :-)
Ale poiem ci ze nadal jestem w szoku, bo pzrez 4 miesiace mówiłam do brzuch ON i ciesze sie bardzo (bo na początku bardzo chciałm kobietkę mieć) ale toche mi szokda bo juz widzialm oczyma wyobraxni mojego synka :-)
ale najważniejsze ze wszystko jest dobrze,ze sie rozwija prawidlowo, oby tylko poród dobrze przebiegł

Lamia...jakie piekne zdjecia!! wszystko tak wyraznie widac:happy: gratuluje! :*

dziewczynki macie moze jakies super przepisy na ciasteczka piernikowe? takie kruche ciasteczka...bo ja kupilam juz foremki, ale przepisu dobrego nie moge znalezc...

Kochana chciałaś to masz :P a że mówiłaś on się zdarzyć mogło. Ja też mówię a mogę się również zdziwić hihi ;) pomyśl jak będziesz stroić pannę chodzić potem na zakupy z nią :)

Mnie się nadal mordka cieszy na ten wózek co nam się trafił za grosze :)

Ja piekłam wczoraj ale ciasto piernik i powiem wam że wielka blaszka i już się rozeszła nawet nie będę miała czym poczęstować kolegi jak przyjedzie potem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry