• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Mój mąż wczoraj osłuchał brzuch, wyczuł bulgotki i kopniaczki i na koniec stwierdził, ze się Łucja we mnie wdała, bo jeszcze na świat nie przyszła, a już nie wie co z nogami zrobić :-)

Ja tak teraz myślę, ze jak już przy cesarce brzuch kroją, toby mogli przy okazji i liposukcje i plastykę nadmiaru skóry zrobić :-D

Ostatnia edycja:
reklama
W miarę szybko zleciało mi te 9 miesięcy a teraz każdy dzień mam wrażenie że się ciągnie niemiłosiernie.

Fasolko jak mnie w nocy Igor kopie to moj się śmieje że po mamuuuni nie śpi po nocach tylko rozrabia!:-D

Mnie malutka wczoraj tak koło 20 o kolacji skopała. dała kilka boksów i na tym był koniec, ale się ucieszyłam, z e wreszcie się do mnie odzywa, bo do tej pory Tylko Zbyszek ją słyszał. Jak przyłożył ucho do brzucha to słyszał chlupanie i delikatne puknięcia, a ja musiałam się obyć zazdrością:-)

Sleepy nie koniecznie przy wąskich biodrach jest cesarka... ale jeśli już to kuzynka miała w tamtym roku i niedawno w sumie wzięła się za siebie i wróciła do formy a brzuszek ma malutki, nie zauważyłam żadnej fałdki ale też nie widziałam jej bez bluzki :-p

Fasolka a co miał na myśli mówiąc o tych nogach??? :-D

IWASKU
a mi właśnie te ostatnie tygodnie zleciały nie wiem gdzie, od 30 tygodnia nie nadążam za tym czasem. Może też dlatego, że w związku ze szkoła mam trochę roboty i myślę tylko żeby mieć już to wszystko za sobą! Jeszcze tylko jutro przeklęty egzamin! Ale szczerze to już mi to obojętne czy zaliczę czy będzie drugi termin...

Iwasku piekny brzucholek super juz niedlugo dzidzia sie uroszi

a my wczoraj ogladalismy ten program na discavery i moj m sie smial ze tyle oczekuje od jego plemnikow ze masakra hehe i jeszcze jakies glupie lekukocyty moje je atakuja :)

hyhyhy ma_g bo ja mam taki problem, że ciągle się wiercę, nie mogę w jednym miejscu na tyłku usiedzieć ani minuty, podobnie jak leżę, nie ma tak, ze się położę i leżę np 15 minut na tym samym boku, maks 5 minut. I często mówię ja piernicze, nie mogę sobie miejsca znaleźć, już nie wiem co z tymi nogami zrobić i gdzie je założyć hyhyhy i stąd jego słowa

No i właśnie tak swoją drogą to muszę spadać się pouczyć! Troszkę teraz i potem jeszcze troszkę wieczorkiem!
Miłego popołudnia kobitki! :*

Fasolka chyba, że tak bo ja o czym innym pomyślałam :-D :-D :-D oczywiście żarcik (zaznaczam, żeby nie urazić :-p)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry