Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tylko wiesz rodzi się we mnie coraz więcej leku im bliżej porodu, ale nie odnośnie samego porodu a małego... gdybym tylko wiedziała że NA PEWNO nic mu nie będzie... ale takiej pewności nikt mi nie da.... nawet w 40 tygodniu co gorsza,...

Ael dokładnie.... ja niedawno znalazłam swój test ciążowy... pierwszy pozytywny jaki wykonałam w tej ciąży... wkleiłam sobie go do dzienniczka ciąży na pamiątkę dla synka.![]()

Ael: co to się robiło z octem do czyszczenia kamienia, bo mnie szkal trafi w kibelku od 2 tygodni leję rózne preparaty i nic , a przypomniało mi sie ze coś pisałaś o occie tylko nie pamiętam czy to na kamien było
Magda mi jeszcze kłębią sie myśli żeby małemu nic się nie stało podczas samego porodu... nie złapał czegoś w szpitalu... czy nie poddusił się w trakcie samego porodu... Też myślę pozytywnie i powtarzam sobie ze bedzie na pewno dobrze, ale jednak podświadomy lęk jest - jak chyba u każdej kochającej matki...![]()