• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Karla przepraszam, myślałam o tym ale zapomniałam napisać... :zawstydzona/y: mi się strasznie podoba, szczególnie grzywkę miałaś bardzo ładnie wycieniowaną i ułożoną!! Ja już te foteczki oglądałam na Tablicy.pl ;-) i tak własnie myślałam, że to Ty :-p

Lamia a zrób sobie :-) potem się pochwalisz :-) ale Ty masz lepsze piccollo :-( :-p:-p

Mniaaaaam!!!! Na to bym nie wpadła, szkoda, że wcześniej nie pisałaś o tym to bym sobie kupiła truskaweczki.... no ale trudno! Ja kupiłam sobie dodatkowo jeszcze soczek jabłkowy i bananowy! A ja polecam drinki bezalkoholowe: soczek bananowy + czarna pożeczka (pożeczkę nalewasz po kostce lodu i robią się piękne dwie warstwy), soczek pomarańczowy z syropem malinowym albo jeszcze soczek jabłkowy + soczek z białych winogron!

Karla śliczne masz włoski :* w ogóle piękna z ciebie kobietka <3 Przepraszam że wcześniej nie odpisałam :-(

Magdalena ja z moim nawet obgadywaliśmy to dzisiaj rano, czy po 12 nie zaszaleć :-D tylko widzisz, ja jestem w młodszej ciąży i jak sobie pomyślałam, zebysmy wywołali poród a później mały miałby jakieś problemy to tak jakoś się boję.... :zawstydzona/y: bo jak sam wylezie to już nie moja wina, a tak wyrzuty sumienia by mnie zjadły...

LAMIAAAA PODZIEL SIĘ!!!! :szok:

fifka podzielę sie na pewno :-)

magdalena: a jakie proporcje do tego drinka, ??a mozna do niego wódeczki dolać, bo będzie męża brata zona iobiecałam jej jakiegoś drinka ale nie mam pomysłu
a to musze szybko wstawić wode na kostki lodu

No to dziewczynki wpadam tak na szybko życząc Wam wszystkiego co najlepsze w tym nadchodzącym 2012 roku.
Staraczkom-wiadomo fasolki ( sobie oczywiście też tego życzę:-D)
Ciężarówkom - szybkiego i mało bolesnego rozwiązania.
Mamusiom- zdrowych, spokojnych, radosnych, bez żadnych kolek dzieciaczków.
Poza tym jak najwięcej szczęścia w każdym dniu nowego roku:-)

reklama
Lamia jak najbardziej! Nawet wódeczka z sokiem bananowym dobrze schłodzonym jest dobry drink :-) a proporcje pół na pół tylko w przypadku syropu malinowego z sokiem pomarańczowym to tak w zależności jak bardzo słodkie lubisz :-) syropu tak na dnie i soczek

Danao dziękuję i również życzę Ci wszystkiego dobrego i szampańskiej zabawy :*

A mi właśnie teściowa przyniosła 3 pączki... 2 dla mnie i 1 dla męża :-p
Ja to bym mogła odżywiać się tylko pączkami :-p

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry