• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Atanku nie powinnaś mieć wyrzutów sumienie! Przecież nie zostawiasz męża samego tylko on będzie w pracy! Pomyśl co by to było jakbyś miała spędzić ten wieczór sama w domu.... :confused: to dopiero byś się zapłakała!!

Olcia strasznie mi przykro z powodu śmierci Twojej cioci... rozumię, że to była siostra babci albo dziadka?? Czasami tak bywa, że jak się wali to wszystko na raz! Trzymaj się cieplutko i obyś w tym nowym roku miała więcej powodów do radości niż smutku :*
A tak z innej beczki, co do rodzących to jeszcze IWASEK 02.01 ma się zgłosić do szpitala :-)

reklama
dzieki bo jakos tak te hormony dziwnie działaja na mnie...oolcia wspolczuje ciocio babci :* mam nadzieje ze ten nowy rok przyniesie same radosne nowiny ~~~~~~~~~~a co do kolorkow wloskow to najbardziej mi sie podobaly wlosy moje po slubie ;-) musze sprawdzic czy mam gdzies zdjecie ;-) z poprawinZobacz załącznik 420981zapuszczam od pazdziernika Zobacz załącznik 420982;-)

Ostatnia edycja:
no tez tak ostatnio uznalam ze w dlugich mi ladniej wiec zapuszczam problem jest taki ze jak zapuszcze to potem scinam bo mnie denerwuja... i tak w kulko... a wiecie co pomoglo mi wygadanie sie tu... dzieki ;-) bo juz nie placze i wogle uspokoilam sie ;-) a bylo juz ciezko zemna..nawet amelka zaczela teraz kopac ;-)

Uciekam kochane spać! coś mnie pobolewa brzuszek... nawet dość mocno tak od czasu do czasu ale mały się tak wierci, że nie wiem czy to nie on mi skacze po jajniczkach :-p
Dobranoc :*

Ja mam to samo z włosami ;) teraz mam do ramion i juz mnie denerwuja :-p
DSCF4028.jpg
Ja miałam klasycznego koka na bok.. Jejciu-to już rok minął..czas zleciał niesamowicie szybko :szok:
f004.jpg
a tu widać kolor ;)
Taki sobie zostawiłam..zamawiam farbę u fryzjerki i maluje mi włosy w domu za 50% ceny :D

Martocha piękna z Ciebie kobitka :-) kolor włosków też bardzo ładny :-)
Ja regularnie obcinam włoski... niestety źle się czuje w długich ze względu na to, ze mam bardzo podatne włosy na kręcenie i jak mam dłuższe niż do ramion to muszę chodzić cały czas w związanych...

reklama
Matrocha ależ śliczna z ciebie kobietka!:tak: Magdalena ależ twój suwaczek dzisiaj ładnie wygląda! No no no szykuję się :-D Ja dzisiaj wstałam w takim sobie nastroju bo rano tak mi się seksu zachciało, ze aż wstyd :zawstydzona/y: musiałam wyjść z łóżka i czymś się zająć bo bym normalnie męża przeleciała na kilka sposobów... :-(
Zobacz załącznik 421037 Z Okazji nadchodzącego NOWEGO ROKU życzę wam wszystkiego co najlepsze!Zobacz załącznik 421037

k,NTg0Mjk5MTcsNDU5MjYyMjE=,f,NOWY_ROK_006.gif

Smacznego szampana! A tym które nie mogą, polecam Piccolo!

Zafasolkowanym szczęśliwych rozwiązań, Mamusiom pociechy z dzieci
Zobacz załącznik 421039
A staraczkom OGROMNYCH POKŁADÓW ZAPAŁU w staraniach się o wymarzoną dzidzię!
Zobacz załącznik 421039

I żeby nadchodzący rok był jeszcze lepszy niż poprzedni 2011!!

Załączniki

• 31716deb9db91b9ce7c625a.gif
    31716deb9db91b9ce7c625a.gif
    10,8 KB · Wyświetleń: 27
Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry