ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Atanku nie powinnaś mieć wyrzutów sumienie! Przecież nie zostawiasz męża samego tylko on będzie w pracy! Pomyśl co by to było jakbyś miała spędzić ten wieczór sama w domu....
to dopiero byś się zapłakała!!
Olcia strasznie mi przykro z powodu śmierci Twojej cioci... rozumię, że to była siostra babci albo dziadka?? Czasami tak bywa, że jak się wali to wszystko na raz! Trzymaj się cieplutko i obyś w tym nowym roku miała więcej powodów do radości niż smutku :*
A tak z innej beczki, co do rodzących to jeszcze IWASEK 02.01 ma się zgłosić do szpitala :-)
to dopiero byś się zapłakała!!Olcia strasznie mi przykro z powodu śmierci Twojej cioci... rozumię, że to była siostra babci albo dziadka?? Czasami tak bywa, że jak się wali to wszystko na raz! Trzymaj się cieplutko i obyś w tym nowym roku miała więcej powodów do radości niż smutku :*
A tak z innej beczki, co do rodzących to jeszcze IWASEK 02.01 ma się zgłosić do szpitala :-)

Magdalena ależ twój suwaczek dzisiaj ładnie wygląda! No no no szykuję się
Ja dzisiaj wstałam w takim sobie nastroju bo rano tak mi się seksu zachciało, ze aż wstyd
musiałam wyjść z łóżka i czymś się zająć bo bym normalnie męża przeleciała na kilka sposobów... :-(