• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

To i ja się przyłączam do życzeń

na 2012

- fasolek dla tych, które czekają

- lekkich ciąż dla tych które właśnie w nich są

- szybkich rozwiązań dla oczekujących narodzin

- i grzecznych dzieci dla tych, które już się doczekały maleństwa

Trzymam kciuki za wszystkie wyczekane maleństwa, i przesyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~dla staraczkowych, bo w końcu to forum o staraniach :-)

a jak mój dzisiejszy suwaczek? :-)

reklama
witam wslasnie mnie budzik obudzil ale niemam sily wstac jeszcze..

martocha no no sliczne wlosy ;-)a jaka z ciebie kobietka ;-) nono gdybymbyla facetem :-D

fifka kochana ty trzymaj nogi zacisniete ja mialam wczoraj taka ochote i nic z tego nawet jak bez gaci latalam maz padl i spal... ale w nowym roku mu nie odpuszcze!!! moje postanowienie ;-)

Donia no no twoj suwaczek tez śliczny coraz blizej do spotkania z Amelka ;-)

3109.gif

Szampana piccolo,
Brokatu na czoło,
Uśmiechu na twarzy,
Szampańskiej zabawy,
Życzeń serdecznych,
Wspomnień najlepszych
oraz spełnienia marzeń .

1362.gif

Ostatnia edycja:
No Doniu Twój też jest super :-D Jeju mi brakuję niby tylko 2 tygodni do ciebie, ale kurcze dla maluszka dwa tygodnie to sporo czasu.... :-( No maleństwo, jeszcze troszkę musimy pozostać cierpliwi :tak:

Ale zaraz z początkiem stycznia się posypią fasolki! :-D Będzie jedna po drugiej rodzić! Ja też przewiduję że z moją szyjką do lutego nie doczekam

Niech petardy zabłysną
wysoko na niebie,
niech Nowy Rok szczęściem .•*.
spłynie na Ciebie, .•*.
a los nigdy nie zostawi .•*..•*.
Cię w potrzebie. .•*..•*.
_¸.•*´¨)_________..*._____¸.•*.
___¸.•*._______.$____¸.•´¸.•*)
¸.•´¸.•*)______$_.$__.*.¸¸.•*´*
*.¸¸.•*´*_____.$__$____....*.
___...*.______$____$_____.$
____ $_____.$$$$$$$$$$__$__$
___$__$______$____$___$____$
__$____$_____$$$$$$__$______$
_$______$____$___ $_$$$$$$$$$$
$$$$$$$$$$___$$$$$$___$____$
__$____$_____$____$___$$$$$$
__$$$$$$_____$$$$$$___$____$
__$____$_______$$_¸.•*_$$$$$$
__$$$$$$_______¸.•*´¨)_$____$
__$____$_____¸.•¸.•.*.)__$$$$$$
__$$$$$$______*.¸¸..•*´*__.$$
____$$_¸.•*´¨)____¸.•*´¨)__$$
____$$___¸.•*___¸.•*______¸.•*
____$$¸.•´.•.*.)___¸.•´¸.•.*.)¸.•´.•.*
____$$*¸..•*,.*__*.¸¸..•*´*_*_
____$$...*.._______..*.._..*.¸¸..
Upojnego Sylwestra .•*.
oraz
pomyślności i szczęścia .•*.
w "Nowym Roku 2012".*

danao84 ja tez sobie czegos takiego nie wyobrazam, ja ostatnie pieniedze mogłabym wydac na pieska mojego i bym nie zalowała...:(
ael... biedna:( ale takie sa małe dzieciaczki... ja sie własnie tego boje najbardziej ze moja dzidzia jak kiedys zajde w ciaze to bedzie płakac a ja nie bede mogła jej uspokoic:(
Atan kochanie moje:( co to sie dzieje ze musiałas płakac:( kurcze głupia sprawa.. ja tez tak troszke mam bo moj malzon czasem przez cały tydzien jest w pracy od 7 rano do 21 wieczorem i jak przyjedzie to poprostu pada ze zmeczenia.. a tez jakos tak czasem nie mozemy sie dogadac..zobaczysz bedzie dobrze, pogadaj z małzonkiem i wyjasnijcie sobie:)
Ooollcciiaaa strasznie mi przykro z powodu twojej straty:( buziak w czolo
Atanku kochana slicznie ci w dłuzszych wloskach..:) boskko
ma_gdalena co ja widze godzina 00:22 a ty nie spisz... oszzz ty miałas odpoczywac..
martOocha kurcze ale ty sliczna jestes:)

a ja znów w zyciu nie zgodze sie zeby swoje włosy skrócic... nie ma obcji jak mam isc podciac koncówki to przezywam:D haha
to sa moje zdjecia jakie mam włoski musze wkleic ze slubu bo innych znalesc nie moge hehe:D
bb1.JPGbb.jpgnie ma obcji zebym wogóle skróciła włosy hehe:D

cześć dziewczynki
Atanku: jak juz pisałam to jeszcze raz napiszę że masz piekny uśmiech i świetnie ci w tej fryzurce:-)

martocha
: pieknie , a jaki masz kolor bo ja też na ciemno farbuje i podoba mi się twój odcień , co porawda marzę od dawna o rudym kolorze ale nie wiem czy uda mi się uzyskać taki jak chce

fifka:
cieszę sie ze ktg wyszło dobrze, oby twój maluch cierpliwie w brzuszku siedział

magdalena: po 12stej to juz moższe robić wygibasy i na porodówkę jechać :-)

Ja juz sałatkę z kuskusem zrobiłam, wczoraj śledziową , a eszcze mi zostało sprzątanie całego mieszkania i zajęcie się sobą, bo mimo że siedze w domu chce ładnie wyglądać na sylwka i mieć pamiątkę bo w ciąży mam bardzo mało fotek. Moje truskawkowse piccolo juz sie chłodzi, do tego mam jeszcze sok marchwiowy zamiast drinków :-D

a no i te lody ma mi mąż dzisiaj kupić bo mi chęć nie przeszła ;-)i to wszystko przez magdalenę.

A Wszystkim dziewczynom, mamusiom, staraczkom, zafasolkowanym życzę samych miłych chwil w nowym roku, miłości prawdziwych przyjaźni, kasy abysmy mogły wydawać na nasze maleństwa, oraz pociechy z naszych kochanych mężów, chłopów ,facet ow :-)

Zobacz załącznik 421080

Lamia ja będę robiła sałatkę GYROS, kupiłam rolmopsy i parę zakąsek! Też mam piccollo ale wiśniowe :-( nie było truskawkowego, wiśniowe było ostatnie a potem same brzoskwiniowe a to już w ogóle nie lubię. Ja też mam zamiar się jakoś ładnie ubrać mimo, że idziemy tylko piętro niżej ale zrobię sobie zdjęcia z moim szampanem :-)

Lamia, Fifka ja też już dziś od rana myślę, czy na pociesznie i przywitanie nowego roku nie strzelić jakiegoś numerka z małżem! :-) młody może już wychodzić to w sumie czemu nie :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry