• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

no mam nadzieje ze bedzie fajnie ;-)

wzielam tabletke i leze na boczku i patrze na tv wiec bede znikac do jutra kochane milej nocy ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej kobietki!

Ja chciałam tylko powiedzieć ze KTG wyszło nie najgorzej. Skurczę wciąż są, ale tylko do 60% więc nie jest źle, Powinnam do stycznia wytrzymać. Miał mi jeszcze Usg szyjki zrobić, ale musiałabym czekać godzinę a mąż do pracy jechał więc zrobię już 2 stycznia.

Teraz zmykam, bo brzuszek boli :zawstydzona/y: posiedzę troszkę i pójdę spać. Jeszcze tylko jutro i Konrad jak dla mnie może wyłazić :-D no ewentualnie 3 bo najpierw chciałabym 2 zdążyć na wizytę do mojej gin zajść.

Fifka dobrze, że jest OK :-) ja też dziś cały dzień powtarzam synusiowi, że jeszcze tylko jutro musi wytrzymać u mamusi w brzuszku a potem może wychodzić :-) chociaż wolałabym, żeby jednak już przeczekał do tego 05.01 :-p już się tak nie mogę doczekać!!

Ael a żadne zabawki go nie zajmują?? kurcze jak to szybko zleciało, ze on już ma 2 miesiące :szok: to jest niemożliwe!
A tak poza tym to chciałam powiedzieć (napisać), że tak wczoraj sobie pomyślałam, ze kończy się po mału pewien etap w moim życiu, dotyczący zresztą też forum... bo jednak po porodzie to nie będzie już to samo i powiem wam, że będę to pamiętać do końca życia!!! Nigdy bym nie pomyślała, że wirtualnie można tak bardzo się zżyć z ludźmi! Mam nadzieję, że jednak kontakt się tak całkiem nie urwie i te nasze żartowanie żeby się spotkać gdzieś po środku kiedyś się spełni!!

Ostatnia edycja:
Na pewno ;-) ja właśnie już planuje jak to zrobić... bo ja aktualnie posiadam taki telefon (moja Avilka się popsuła :-() że raczej na mms'a nie ma co liczyć bo wątpie, że cokolwiek będzie na nim widać... ale tak myślę, że może pokieruje K żeby wszedł tutaj i wstawił foteczkę bo najważniejsze informacje o maluchu napiszę pewnie którejś z Was sms;em :-)

dajcie mi cycucha bo hormony mi szaleja maz juz spi a ja jakiegos dola zlapalam popłakalam w łazience bo nie moglam ale i to nie pomoglo.. wkurza mnie to i zalamuje ze maz tyle pracuje ze nie bedzie go na sylwka straszne jakos to zaczelo mnie dolowac.. nie umiem sie cieszyc.. wkurza mnie to ze awet jak byl wczesniej w domku to i tak usiadl na kompa a nie przytulic sie czy cos widzial ze chodze nie usmiechnieta wytrzymalam do 22.40 wiecej sie nie dalo polecialy lzy i nie umiem ich zatamowac... mam wrazenie ze maz sie odemnie oddala.. a nie moge z nim pogadac bo spi a jutro przed praca tez nie bo sie spieszy bo wczesnie wstaje i na caly dzien i w nocy wroci kolo 3 ale mnie nie bedzie bo nocuje u kumpeli a do tego mam wyrzuty sumienia ze ide sie bawic...

Witojcie

Pierwsze co chce zrobić to przeprosić Was , że ostatnio tak wpadam pożalić się i wypadam ...
Ostatni czas jest jakiś poje** ....
Dzień po tym jak pisałam Wam o kotku zmarła moja ciocia-babcia ... :(
Nie wiem co jest nie tak z tym końcem roku ale już chce żeby zaczął się nowy i żeby nie było tyle zmartwień ... :/

Tak po łepkach czytałam co pisałyście ... ale doczytałam co Ael napisałaś !
Powinnaś po dupce dostać ! Któraś dobrze napisała że chyba Ci macierzyństwo zrobiło jakieś ubytki :P
Nie wyobrażam sobie forum bez Ciebie !
Nie wiem jak inne dziewczyny ale uwielbiam czytać co robi Twój Wiktorek , podniecam się tym jakby to był mój synek !:P

Mineralna , ma_gdalena bożee wy niedługo rodzicie ! ! :O

Atanku ślicznie Ci było w naturalnym kolorze! Nie myślałaś żeby wrócić do tego koloru ? wiadomo że ciężko po farbowaniu o naturalny ale może farba o zbliżonym odcieniu ??? Atanku jeśli wystarczą Ci moje mandarynki to tul się do nich :* Nie płacz kochana, nie miej wyrzutów sumienia... zobacz do tej pory pracowałaś a równie dobrze mogłaś siedzieć z tyłkiem w domu i mieć wszystko w nosie ! należy Ci się odpoczynek i spotkanie ze znajomą ! Pomyśl że po porodzie nie będziesz miała czasu na takie spotkania ! A że małż idzie do pracy i nie spędzisz z nim sylwestra to trzeba zacisnąć zęby ... niestety nie jest łatwo o prace i trzeba wykonywać polecenia... ;/ Uszy do góry kobietko :*

Ostatnia edycja:
reklama
oolcia teraz mam w miare podobny do naturalnego bo mialam odrosty i pani mi nalozyla na blond taki sam jak moj i tylko kilka refleksow blond zostawila i powiem ci ze mi sie podobaja aktualny kolorek ;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry