Witojcie
Pierwsze co chce zrobić to przeprosić Was , że ostatnio tak wpadam pożalić się i wypadam ...
Ostatni czas jest jakiś poje** ....
Dzień po tym jak pisałam Wam o kotku zmarła moja ciocia-babcia ...

Nie wiem co jest nie tak z tym końcem roku ale już chce żeby zaczął się nowy i żeby nie było tyle zmartwień ... :/
Tak po łepkach czytałam co pisałyście ... ale doczytałam co Ael napisałaś !
Powinnaś po dupce dostać ! Któraś dobrze napisała że chyba Ci macierzyństwo zrobiło jakieś ubytki
Nie wyobrażam sobie forum bez Ciebie !
Nie wiem jak inne dziewczyny ale uwielbiam czytać co robi Twój Wiktorek , podniecam się tym jakby to był mój synek !
Mineralna , ma_gdalena bożee wy niedługo rodzicie ! ! :O
Atanku ślicznie Ci było w naturalnym kolorze! Nie myślałaś żeby wrócić do tego koloru ? wiadomo że ciężko po farbowaniu o naturalny ale może farba o zbliżonym odcieniu ??? Atanku jeśli wystarczą Ci moje mandarynki to tul się do nich :* Nie płacz kochana, nie miej wyrzutów sumienia... zobacz do tej pory pracowałaś a równie dobrze mogłaś siedzieć z tyłkiem w domu i mieć wszystko w nosie ! należy Ci się odpoczynek i spotkanie ze znajomą ! Pomyśl że po porodzie nie będziesz miała czasu na takie spotkania ! A że małż idzie do pracy i nie spędzisz z nim sylwestra to trzeba zacisnąć zęby ... niestety nie jest łatwo o prace i trzeba wykonywać polecenia... ;/ Uszy do góry kobietko :*