• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ael no to jest po prostu niemożliwe! za niedługo ja tak będę przeżywać, że mój synek ma miesiąc a Twój juz będzie miał 3!
Ale dla mnie to też jest abstrakcja bo jak Ty rodziłaś to ja miałam jeszcze ponad 2 miesiące do porodu i myślałam sobie "gdzie tam jeszcze" a teraz nagle mi zostały 4 dni...

Dokładnie... jakoś od połowy ciąży czas poleciał mi jak szalony... nawet teraz dzień za dniem moja nawet nie wiem kiedy :szok: Zobaczcie niby niedawno za szpitala wyszłam... a tu prawie miesiąc już minął :no:

karla no ja juz sie wy;powiadalam na temat tego ze piekne wlosy masz;-) ja jak sie ubiore i uszykuje bo narazie czekam az sie krem wsiaknie to zrobie w kreacji zdjecie ;-) tylko jeszcze cos zjem bo zglodnialam ;-)

no ael no no niemozliwe jak ten czas leci ;-)

Ael: no naprawdę to aż nieprawdopodobne że już tyle czasu minęło, a twój mały coraz słodszy i słodszy,

Kobiety pogońcie mnie do sprzątania bo tak mi się nie chce, wygnałam męża po zakupy żeby mnie nie denerwował jak sprzątam, a zamiast sie zabrać za robotę to ja siedzę plackiem :-)

Moja córci dzisiaj w nocy mnie przestraszyła, bo obudziła mnie strasznie szybko się w brzuchu ruszała jak jakaś kijanka, przestraszyłam sie ze coś jej jest

Fifka ale ja się akurat w tym wypadku cieszę, ze czas tak szybko leci :-p już za tydzień o tej porze na 100% będę tulić mojego synusia! :-)

Atanku no obowiązkowo! Chyba, że masz szampana Piccollo to możesz dołączyć do mnie i Lami i sobie zrobić z buteleczką :-p

Fifka oglądałam ten film ostatnio :-)

atan:koniecznie pochwal sie fotkami jak sie juz wystroisz :-)

fifka: ja juz ten film oglądałam 2 razy i jest piekny, 2gi raz oglądałam będąc w ciązy i prze połowę filmu beczałam jak nie wiem

No właśnie czas jak wariat leci. Jeszcze niedawno Atan do mnie dzwoniła, po badaniu usg jak dowiadywała się płci a już jej 33 tydzień leci. Kurczaki. Pamiętam jak Fifka pokazywała brzuch w 15 tygodniu. Jak Lauraa chwaliła się dwoma kreskami a już ma 15 tydzień!
Boosz, niedługo zanim mrugnę młody będzie miał pół roku!

reklama
Ael dokładnie.... ja niedawno znalazłam swój test ciążowy... pierwszy pozytywny jaki wykonałam w tej ciąży... wkleiłam sobie go do dzienniczka ciąży na pamiątkę dla synka.:tak:

Magdalena ja to sama nie wiem co będzie... zazdroszczę ci tego 37 tygodnia! ty już mozesz być zupełnie spokojna o Małego ;-)

Boże kochany, a mnie męczą skurczę... boli jak cholera... a biorę przecież teraz tyle leków na powstrzymanie tego... jakby nie one to już dawno mały byłby na świecie... dzisiaj znowu źlę się czuję... brzuch boli a mnie mdli :zawstydzona/y: jeszcze tylko troszkę...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry