Magd.a
Fanka BB :)
Magda no dzisiaj to mogłoby być słabo bo nie przygotowana jestem... :-( ale jak następny razem będziesz się wybierała to dawajta znać nawet chociaż dzień wcześniej! Upiekę jakieś ciacho i zapraszam :-)
Grzanka no witamy wśród nas :-) tak jak dziewczyny piszą, różnie to bywa, mi się udało w 5 cyklu a każdy poprzedni przeżywałam, że napewno coś jest nie tak!
A mnie w ogóle coś głowa boli :/ ale to chyba przez tą pogodę! wyszłam z moją sunią na dwór to 15 min ją wycierałam bo taka brudna wróciła![]()
Nie no dziś to ja jadę z koleżanką bo dziś mam noc w akademiku hyhy bez M. on zostaje z psami

Witam dziewczyny
Nie odzywałam się długo ale was czasem podczytywałam i wiem mniej wiecej co uwas.
Gratuluje nowych dzieciątek forumowych dla Dagne, Sil i Mieneralnej...
Trzymam kciuki za Iwaska, Magde i Fifkę, które są na wylocie.
Gratuluje pięknych brzuszków i dobrze rozwijających się ciąż.
Ja od października,kiedy skonczyłam dwumiesięczną kurację taqbletkową chciałam się starac ale cos nie wychodziło i nawet nie chciałam się angażowac udzielając się na forum i zawracjać wam głowę bo chyba na to siły nie miałam.
Dzisiaj jednak dostałam z mężem trzecią szansę od losu na bycie rodzicem....i zobaczyłam na teście II kreseczki.
Jestem totalnie zaskoczona,bo ten cykl juz posłałam na straty totalnie a tu takie zaskoczenie.
Bardzo mocno prosze o masę fluidków i trzymanie mocno kciuków,żeby te początki przebiegły dobrze, bo oczywiście nie obca mi bedzie panika i strach ale staram się myslec pozytywnie.
Bardzo mocno dziewczyny liczę na wasze wsparcie i dobre słowo![]()
Gosia.. no gratulacje !! trzymam mocno kciuki &&&&&&&& fluidów nie wyślę.. bo ni mam.. pokaż teściora ;-))

Wszystko w domu jest ale dużo mebli jest że tak powiem w spadku.. szczególnie kuchnia i ta nieszczęsna wersalka na której usiąść normalnie się nie da...