reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
A weź bo to idiotka jest. Jutro mam zamiar złożyć jej z mężem życzenia i dać prezent, który skomentują a tu masz w prezencie koraliki, ale już je znalazłaś u nas w sypialni więc niestety nie są niespodzianką. Niech się wstydzi przed synem.

no fasolka, ale jej dopieczesz, na pewno się zawstydzi :-D a niech ma nauczkę , żeby nie szperać w nie swoich rzeczach. A nie możecie jakiegoś zamka do sypialni wstawić ???

ael: no twój cudak jak zawsze wspaniały , żebyś ty bliżej mieszkała to ja bym była twoim gościem często ;-)

Ja już nie raz ją złapałam na kopaniu w moim pokoju. Niestety dla niej jestem pedantką wiem jak ktoś u mnie łazi. Mimo, ze jej wstydu narobiłam to spływa to po niej jak po kaczce i nadal to robi.

Lamiav nie będę przed nią pokoju zamykała, bo nie mam tam nic do ukrycia, po prostu jak ją łapię na kopaniu to jej zawsze przy teściu dowalam, żeby jej w piety zaszło.

JEEE!!!:-D:-D:-D:-D Cudny nasz młody:-)

Fasola: No nie mów że wam po szafach grzebie!! wow.. No tego bym nie zniosła, a ja wyjątkowo pokojowy człowiek jestem..

Ja wiem że ceny są straszne i wiem że jakość tych używanych często super, no ale... Ja nie wiem.. Głupia jestem po prostu:/ Zwłaszcza że kasy ci u nas malutko a wydatki w maju olbrzymie:( Mam nadzieję, że chociaż na firmę dostanę dofinansowanie w kwietniu bo inaczej już wg nie wiem co to będzie..

Szlafrok kupiłam z frotte i materiał wydaje mi się super! Byłam w sklepie z bawełnianymi i spytałam ekspedientki czy dwa szlaroki co mi wpadły w oko maja różną długość tego "włosia". Odpowiedziała że nie, tylko jeden dłużej wisi.. Zamurowało mnie i zrezygnowałam z bawełnianego;P Aż strach się bać co by to było po praniu;P
A i jeszcze:
Kwiatek, ty się nie wydurniaj;P Pięknie wyglądasz a twój mąż ze zdjęć się wydaje jak mój, taki szczuplutki:)

fasolka: ja bym nie mogła znieść że ktoś mi grzebie, mimo ze też nie mam jakichs skarbów do ukrycia, ale mimo to ktoś włazi pod moją nieobecność przegląda, dotyka i szpera - no nie byłabym wk.......na , a jeszcze jak ty jej zwracasz uwagę a ona nadal to samao- co za baba honoru nie ma i szacunku

slep: no ja mam szlafrok taki do połowy uda, ijest troche stary ale bardzo wygodny i go lubię, i zastanawiam sie czy nowy kupić dłuższy czy ten mi wystarczy, bo naprawdę już jest wiekowy i moze wstyd do szpitala go brac

Ja nie kupuje nowego szlafroka, tez mam staruszka, ale nie jest podarty, ani poplamiony, i jeszcze sporo w nim pochodze, a nie mam zamiaru w szpitalu rewii mody robić. Tam dziecko będzie bohaterem i główną gwiazdą :-)

Odnośnie teściowej, czekam tylko, aż wreszcie znajdzie prace i wyjedzie to do końca ciąży i macierzyńskiego jak ją będę widziała ze 3 razy po 2 tygodnie to maks :-)

Ostatnia edycja:
reklama
e tam, jak dobrze się w nim czujesz to bierz i olej resztę. Ja nie miałam żadnego i coś musiałam wymyślić żeby oderwać się trochę od zakupów dla młodzieży;P Mam taki przed kostkę. Konkretnie ten: SZLAFROK TERMO-FROTTE, płaszcz kąpielowy długi (2028934704) - Aukcje internetowe Allegro
Jest basenowy co prawda, ale mi się bardzo podoba i w nosie mam co sobie pomyślą pielęgniarki;P Tylko topię się w nim. To jest jedyne co mnie martwi;P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry