reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Kwiatuszek no przepraszam ale z czego chcesz się odchudzać??? Z mózgu chyba.... daj spokój, bardzo ładnie wyglądasz, dieta Ci niepotrzebna.

Fifka napisała, że przy siusianiu nic nie czuła, to był ból jak na @ i bolała ją szyjka, a to był pęcherz.

ah ah fifka nas do grobu wprowadzi.. z tym jej pecherzem.. ahh ahh wazne ze juz wiemy co jest ...

ide sie ubrac wiec niewiem kiedy bede ;-) ale chyba po jedzeniu jeszcze wejde ;-) bo na 16 szkola rodzenia ;-) a potem prosto po lezaczek dam znac jak wroce z lezaczkiem ;-)

Ciekawa jestem czy kurier u mnie był, a nie chce mi się dzwonić do tej mojej teściówki brudaski. W ogóle ostatnio do mnie z tekstem, a co ty to masz znów za nowe korale? A ja jej nie odpowiedziałam (bo to prezent dla niej) tylko spytałam, a co ty robiłas u mnie w sypialni, ze korale w szkatule znalazłaś? Zatkało babsztyla, czerwona się zrobiła jak burak
Atan my na zdjęcie czekamy

Jestem !! Czytam was, ale robię ciągle i wyprałam mój super szlafrok w rozmiarze XXXXXXL i już się suszy:-D
Ael, a ty na pewno mnie wołasz, bo chcesz wstawić zdjęcia, prawda??!!:-D:-D:-D

Fifka widzę niezła jest.. Niech to dziewczę wróci do domu i leży grzecznie w cieplutkim przez następne 2-3tyg..

A te leżaczki wasze są super! Kurcze.. walczę wciąż ze sobą żeby kupować rzeczy używane... Ja jakaś nienormalna jestem i nie mogę się przekonać do rzeczy od nieznanych mi ludzi:/ Żeby to było od kogoś znajomego.. a tak z allegro nie potrafię:/

jeśli masz się z używkami źle czuć to kupuj nowe. Ja mam kilkanaście używek, na niektórych bardzo widząc, ze to używki, ale sa czyściutkie wyprane, pachną płynem do prania. Ja je jeszcze raz wypiorę i na bank się przydają. Teraz czekam do 16-ego mam nadzieję ze mi vaginiątko potwierdzi i będę mogła ruszyć w tany z kupowaniem kiecek i podwiązek ;-)

fasolka: ale bezczelna ta twoja teściowa, jak mogła tak chodzić i szukac ci po twoich rzeczach,:szok:

kwiatuszek: nie zdjęcia mogą tylko zalogowane osoby widzieć

slp: a jaki szlafrok kupiłaś, taki z froty czy bawełniany ?

reklama
Sleepy masz ciotka, prosiłaś o foty

A co do rzeczy używanych, wiesz, trzeba dobrze szukać bo można znaleźć naprawdę mało używane wręcz w idealnym stanie.
Poza tym na nowych rzeczach idzie zbankrutować.

Zaaferowanie zabawką, muzyczką i światełkami
Zobacz załącznik 422661

Oczywiście kawał cyca mi widać... ehhh
Zobacz załącznik 422662

Tak wczoraj spało moje dziecię po położeniu go na przewijaku, sam się na boczek przekaturlał i nie było gościa
Zobacz załącznik 422663Zobacz załącznik 422664

Zwłoki, które odkładałam do łóżeczka
Zobacz załącznik 422665

Z tatą wczoraj. Tatusiek zasypiał młody bawił się smoczkiem i gadał
Zobacz załącznik 422666

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry