reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Iwasku ostatnio 1 dzien mi sie spozniala zrobilam tesciora i jedna krecha a na drugi dzien @, wiec postanowilam sie nie nakrecac... a @ miala byc 3.01
Życzę szybkiego poczatku akcji porodowej i Synusia na rekach :***
Neciuszku jutro jak obiecalam zrobie testa, zobaczymy co wyjdzie :)

witam no po 1 zla wiadomosc niemam lezaczka bo jade jutro po niego bo zajecia sie z szkoly rodzenia przeduzyly... ze juz sama mialam dosc i wyszlam bo ile mozna siedziec i mowic w kulko... a ja juz glodna byla od 16-20 bez przesady...
maz mi dal odrazu cieple spagetti i juz jem a pana przeprosilam bo mialam byc miedy 19-20 i do tego na 2 koniec poznania to nie takie chop siup..
2 wiadomosc dobra koniec szkoly rodzzenia za tydzien juz niemam zajec odpoczne w koncu ;-)

neciuszka sliczne imiona ;-)

Asiol ja nadal za ciebie trzymam kciuki i sle fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
madziulek co do dupka nie pomoge bo nigdy nie bralam wiec trzymam &&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`

pyscek a nie lepiej 2 kreski a nie @ ? bo ja trzymam za 2 kreseczki &&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~

iwasku milego serduszkowania sie i szybkiego porodu ;-)

witajcie

my wczoraj wróciliśmy w komplecie do domku :) ja, mój mąż i córeczka Gabrysia... urodziłam w nocy z czwartku na piątek o 3:35, mała ważyła 3760 g, 54 cm i dostałą 10 punktów :). poród naturalny i wcale nie było źle, w sumie samego parcia góra 1,5 godziny, szyjka szybko się rozwarła. w sumie nawet nie wiem kiedy a już mała była z nami... skurcze były bolesne ale samo rodzenie już jakoś poszło. a mąż zachował się wspaniale zarówno przy porodzie jak i po.zajmował się małą i mną, bo ja przez pierwsze doby nie byłam w stanie nic przy niej zrobić, tylko cyca dawałam, a on ją przewijał, usypiał, dokarmiał... normalnie byłam w szoku że tak się umie noworodkiem zająć.

byłam strasznie osłabiona bo straciłam dużo krwi... miałam bardzo duże łożysko więc się lało z macicy jak z cysterny, na dodatek głęboko cięte krocze

wiadomość od Madziarki z 15.12 :-))

reklama
Atanku no właśnie nie ... bo teraz przez ten miesiąc odpuściłam staranka i obserwowałam, i widać że znow owu nie było, a jak mi @ przyjdzie sama bez leków tzn że pomału wszystko się normuje u mnie :-) a jak nie przyjdzie to pewnie znów dostanę leki na wywołanie :wściekła/y: a już mam dość tego :-(

Do góry