czesc dziewczyny piątkowo
madziulek dopóki nie ma @ to jest nadzieja....może cykl jest dłuzszy albo zarodek się pozno zagnieździł....ja trzymam kciuki nadal...
grzanka za Ciebie również trzymam kciuki...
w końcu otworzyłam ten worek z fasolkami, wiec proszę mi tu sypać dobrymi wiadomościami i testami z dwoma krechami
Nieczuszka mi się twój wybór imienia jak najbardziej podoba....bo sama takie nosze i coraz mniej tych ładnych prostych imion wśród maluchów...

Pyscek i Atan a co wy w nocy rozprawiacie o tortach i spać nie możecie???
Ciesze się że u fifki wszystko ok i wychodzi, niech mały jeszcze posiedzi w brzuchu, bo gdzie mu bedzie lepiej niż u mamy

A ja dzisiaj wstałam i poczułam taką ciężkośc (*)(*) i takie ładne pełne się zrobiły aż miło ale trzeba było stanik założyc żeby mi się nie ponaciągały

Zadzwoniłam tez wczoraj do mojej siostry, która też jest w ciązy i od razu wyczuła z czym do niej dzownie i stwierdziłam,ze zadanie wykonane. I słysząc moje zdziwienie odpowiedziała,że przecież ona od kilku miesięcy wraz z mężem gorąco się modli o zdrowa ciąże dla nas i się spełniło.
To ja juz wiem, kto poczęści stoi za tym naszym cudem....widac że to zasługa zbiorowa...hihihihi

Kurcze ale powiem wam,że nadal do nie nie dociera że się udało....

Może któraś mnie uszczypnie....

Wczoraj tez spytałam męża czy zauważył u mnie jakąs zmianę w wyglądzie to stwierdził,że jestem piękna jak zawsze, do tego mi urosły piersi i schudły nogi, po czym dodał z uśmiechem czy tyle komplementów wystarczy...

a to paskud jeden....tak się nabijac z żony

A co tam u was kochane...jak samopoczucie???