reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
No to bedziemy testowac razem w poniedzialek ok?
A wiecie co, wczoraj tak myslalam i policzylam ze jakbym zaszla w pierwszym cyklu to juz dawno mialabym przy sobie dzieciatko .. ach jak ten czas ucieka

Ostatnia edycja:
O dzidzie staramy sie od marca, wtedy odstawiłam tabletki... w lipcu zapisalam sie do gina bo nie mialam @, wiem ze dlugo czekalam ale ludzilam sie ze to dzidzia a tu nic... w sierpniu zrobilam prolaktyne i lekarz zapisal mi dupka i bromergon(na zbicie prolaktyny, bo mialam o minimum za wysoka, ale powiedzial ze nie jest zle)... w listopadzie wzielam ostatniego dupka, a @ byly regularne... w grudniu powiedzialam ze odstawie go calkowicie i zobaczymy co bedzie... jak narazie nie mam @, podbrzusze leciutko pobolewa, duza ilosc sluzu(zawsze przed @ nie mialam go wcale)... Teraz Twoja kolej, opowiedz cos o sobie :)

Madziulek po 1 puki @ niema jest nadzieja moze pozniejsza owu ;-) jak u mnie ;-) ~~~~~~~~~~i &&&&&&&&&&&&&
grzanka to trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~

neciuszka pokaz jakkie drogie lozeczko ci sie podoba ??

ael dzieki za wiesci od dziewczyn bo bylam ciekawa co u nich ;-)
a jak ty sie wyspalas bo ja sie krecilam i 3 razy siusiu wstawalam..

Atanku Kochana na fona nic nie pisalam bo nie chcialam przeszkadzac... Z dobrymi wiesciami bym zadz a tak to nie bylo sensu... A jak sie dzisiaj czujesz???
Uciekam myc wloski i ten moj chce mnie gdzies dzisiaj wywiesc... Milego dnia zycze bede pozniej buziaki :***

Ostatnia edycja:
w wsumie chyba dobrze jeszcze z lozka nie wstałam nadal w pizamie ;-) jak tesciu przyjdzie namowiilam go ze po pracy pozwole mu sie zdrzemna chyba ze bedzie chcial odrazu jechac to jedziemy po lezaczek ;-) a na obiad bedzie spagetii bo michal wczoraj duzo zrobil ;-) a na sniadanie zjadlam bananka a p.s. uznalam ze teraz jak tyje to waga dziecka jak myslicie bo moja waga 400g wiecej pokazala wiec moze to byc waga dziecka ?mialo by wtedy ponad 2 kg ;-)

czesc dziewczyny piątkowo:)

madziulek dopóki nie ma @ to jest nadzieja....może cykl jest dłuzszy albo zarodek się pozno zagnieździł....ja trzymam kciuki nadal...

grzanka za Ciebie również trzymam kciuki...
w końcu otworzyłam ten worek z fasolkami, wiec proszę mi tu sypać dobrymi wiadomościami i testami z dwoma krechami:)

Nieczuszka mi się twój wybór imienia jak najbardziej podoba....bo sama takie nosze i coraz mniej tych ładnych prostych imion wśród maluchów...:):)

Pyscek i Atan a co wy w nocy rozprawiacie o tortach i spać nie możecie???

Ciesze się że u fifki wszystko ok i wychodzi, niech mały jeszcze posiedzi w brzuchu, bo gdzie mu bedzie lepiej niż u mamy:):)

A ja dzisiaj wstałam i poczułam taką ciężkośc (*)(*) i takie ładne pełne się zrobiły aż miło ale trzeba było stanik założyc żeby mi się nie ponaciągały:):):)
Zadzwoniłam tez wczoraj do mojej siostry, która też jest w ciązy i od razu wyczuła z czym do niej dzownie i stwierdziłam,ze zadanie wykonane. I słysząc moje zdziwienie odpowiedziała,że przecież ona od kilku miesięcy wraz z mężem gorąco się modli o zdrowa ciąże dla nas i się spełniło.
To ja juz wiem, kto poczęści stoi za tym naszym cudem....widac że to zasługa zbiorowa...hihihihi:):):)

Kurcze ale powiem wam,że nadal do nie nie dociera że się udało....:):)
Może któraś mnie uszczypnie....:):)

Wczoraj tez spytałam męża czy zauważył u mnie jakąs zmianę w wyglądzie to stwierdził,że jestem piękna jak zawsze, do tego mi urosły piersi i schudły nogi, po czym dodał z uśmiechem czy tyle komplementów wystarczy...:):):)
a to paskud jeden....tak się nabijac z żony:):)

A co tam u was kochane...jak samopoczucie???

reklama
a tak mialam ochote na cos slodkiego i pomyslalam o torcie bo nigdy nie robilam ;-) a co do spania ja codziennie chodze spac kolo 1 lub 2 a wstaje przed 13sta ;-) wiec odsypiam ogolnie bycze sie na l4 ;-)

Do góry