reklama

Starania po raz pierwszy :)

a tak apropo to mam 22iego I rocznicę slubu :-)
Czy kobieta powinna cos kupić mężowi z tej okazji? bo ja nie za bardzo się orientuje w temacie..jakie są zwyczaje?

reklama
neciuszka: no to współczuję, ja nie wiem co bym zrobiła w twojej sytuacji, bo to ani się z nim kłócić a ni z twściową. No i twój jest w takiej głupiej sytuacji bo z jednej strony jego mama mu każe coś robić, chociaż już jest duży chłopiec i mógłby odmówić ,alebo powiedzieć że zrobi to jak będzie miał czas.
Wiem ze cię sytuacja wk...wia ale postaraj sie jak naj mniej denerwować, i odpoczywać, na bóle kręgosłupa to nie mam sposobu, bo jak mnie boli to sama nie wiem co robić, jedynie leżenie na czymś płaski troche pomaga.
trzymaj się mała, i weź kopnij swojego zeby się opamiętał i spojrzał na swoją ciężarną żonę, bo teraz ty jesteś na pierwszym miejscu a nie mama.

Ael: no właśnie i na blaszkę za dużo napchałam to mi sie lekko poprzytulały do siebie, ale juz jestem bogatsza o doświadczenie w tej dziedzinie i zapaliłam sie do dalszego pieczenia, bo wyszły puszyste i bardzo smaczne , ale jestem z siebie zadowolona- ciekawe co mąż powie :-D

martocha: ja nie wiem jakie są zwyczaje, ale ja jak będę miała w czerwcu pierwszą rocznicę, to sobie wymysliłam ze chce uzbierać i kupić mężowi porządny zegarek, z grawerem ze to na pierwszą rocznice slubu i to miała być niespodzianka. Ale mój mąż dostanie jeszcze lepszą niespodziankę (jak wyjdzie) bo jeszcxe sie wam nie chwaliłam ale mojej siostry chłopaka kolega, wyloswał bilety na euro na Ukrainę, i akurat z anglii jadą we 2 i mają jedno miejsce wolne, wiec powiedziałm ze ja opłacę bilet, paliwo i hotel i to ma być prezent dla mojego mężusia, ale zobaczymy czy to się uda, no i muszę kasę odkładać bo pewnie z 500- 600 zł mnie to będzie kosztowało, no i muszę wytrzymać zeby sie nie wygadać :-D no i jakoś tak zrobić zeby sobie urlop załatwił na ten czas

Ostatnia edycja:
Lamia ja wiem że on jest w głupiej sytuacji bo jak nie pójdzie obraza majestatu będzie bo przecież my też mieszkamy. Ale zawsze jest tak że ma być co innego zrobione a ona wymyśla i niby nie powie że ma iść zrobić ale jak nie pójdzie to potem ło matko bosko częstochowsko taka obrażona i jaka ona spracowana wtedy. Mam w nosie idę się położyć nie będzie pisania nie będzie kasy bo ja mam dość.

martoszka ja nie wiem my po prostu w kinie byliśmy i kolacja we dwoje potem, zależy jak kto chce

Lamiav-super pomsł :)
ja wylosowałam też bilety i idziemy z mezem w czerwu (w Warszawie).
Totalnie nei mam pomyslu co zrobic..
Zastanawam się nad takim porządnym striptizem :-p. Ale znając mojego M to nawet nie zdąże na krzesło wejść jak mnie porwie.. bo to taki szympans ;p no i troszke się krępuje.. bo ja nie jestem taka 'wyzwolona' :zawstydzona/y:
Tak samo nie mam co kupować jakies super bielizny..bo jak tyko mnie zobaczy to odrazu wszystko zdziera :-p..
ech muszę coś wymysleć... Może sushi na sobie ułoże :-p

martcha:z tym striptizem to dobry pomysł, ale ja też juz parę razy planowałam i zawsze sie zawstydziłam i w koncu tylko w bieliźnie paradowałam,
Raz na urodziny przygotowałm w pokoju na podłodze, ponaładałam kołdry ładnie zaścieliłam , poduchy, obok świeczki i oczywiście sexi koszulka, obok przekąski i do póki nie zjadł mógł tylko na mnie patrzeć, :-) zeby podsyucić atmosferę, ale na nic szalonego sie więcej nie zdobyłam.
A jak chcesz cos kupic to pomyśl o czym marzył, moze ma jakieś takie marzenie do spełnienia które nie będzie za drogie ale takie co np. nie maiła na nie czasu

neciuszka: i masz racje leż plackiem i nic nie rób, moze cos do nich dotrze, biedolinko, jakby ci tu złagodzić ten niemiły dzień, ??????

Hejo:)
Widzę że tui pieczeniowo dzisiaj. Też poprosze przepis na te pyszne bułyyyy

Mi się dzisiaj pierwy raz śnił synek. Widziałam włoski ,buziaka..pierwszy raz tak miałam. Brzusio mnie pobolewa i taki twardszy sie zrobił. Maluszek mało sie rusza więc może może:D:D:D:

Martoocha jak nie chcesz striptizu to zainwestuj (ok 50 zł) w stój pokojówki,bardzo gustowny i jak wróci z pracy podaj mu obiad w takim stroju i zacznij sprzatać....nie daj mu sie dotknąc oczywiście przez jakiś czas. Super podgrzewa a jak nie robiłaś czegoś takiego będzie mega zaskoczony i nakręcony:-)

lamiav śliczny brzuszek
matrocha swietny pomysl z tym striptizem, ja tak jak lamiav kilka razy mialam taki zamiar ale wkoncu nic z tego nie wyszlo :zawstydzona/y: my na pierwsza rocznice polecielismy na wakacje, a na druga bylismy w kinie i na kolacji, a pozniej oczywiscie ladna bielizna itd :-D
Iwasek trzymam &&&&& zeby cos sie ruszylo

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry