reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
W ciągu dnia moja kobietka jest spokojna, ale wieczorami robi taki maraton, że bania mała. I jak idę spać, to się uaktywnia.

Ael obejrzałam zdjęcia - Ty masz najpiękniejszego synka na świecie. Kochany malutki bohater :-)
Co tu taka cisza dzisiaj?

Ostatnia edycja:
Madziu sliczny Oliwierek gratuluje
Iwasku trzymam kciuki za lekki poród

a ja jeszcze jedynki nie obejrzalam PA ale mam nagrana tylko 3 bede musiala załatwic niby 2 najsłabsza a ja juz mam schizy

Cześć :-)
Przyszłam się przywitać.Mąż już po zabiegu i jeszcze go nie zabiłam, ale niewiele mi brakuje ;-)
Ale ten czas zapitala już zaczynam 24 tydzień - szok

Jakim zabiegu? A czemu miałabyś go zabić?
No i gratuluje, niedawno toś kochana testem się chwaliłaś a tu już 24 tydzień, bliżej niż dalej normalnie :-D

a ja jeszcze jedynki nie obejrzalam PA ale mam nagrana tylko 3 bede musiala załatwic niby 2 najsłabsza a ja juz mam schizy

Ja Ci naprawdę radzę nie oglądać 3ciej części PA szczególnie jeśli po 2giej masz schizy

Aa z tymi duchami, moja ciotka kiedyś miała duchy u siebie w domu tzn, dom jest dwurodzinny, ale wykupiła kilka lat temu górne mieszkanie od syna zmarłych właścicieli i na tej górze duchy były.

Fasola masz zdjęcia Oliwierka https://www.babyboom.pl/forum/stara...raz-pierwszy-42617/index1361.html#post8009761

Ael cudny ten Twój Wiktor, a jakie ma jużfajne rysy, od razu widać, że chłopczyk, a jaki wysportowany, a jaki marchewkowy :-) cmok od cioci

Fifka ja Ci radzę odpuśc myślenie o wszystkich objawach, pomyśl, że termin masz na za tydzień i wtedy się wszystko zacznie, teraz nic się nie dzieje. Jak się wslu****esz w objawy to ne się nasilają. Ja tam siedzę spokojnie do terminu i nawet jeżeli cos tam się dzieje to ja nic o tym nie wiem :-p

Klari witaj, dawno Cię nie było. Jak Wam się układa? Życzę powodzenia w szukaniu pracy :tak:

A ja oznajmiam, że mam areszt domowy :). Antka mama tak go nastraszyła, że
od 15 I powinniśmy mieć już torbę do szpitala w samochodzie i żebym się
nie oddalała od domu, że zabronił mi ruszać się dalej niż jedną linią
metra od domu :)))). Dziś np nie zabrał mnie do jednego z biur bo tam
korki i trzeba się przesiadać, ON CHYBA MYŚLI ŻE RODZI SIĘ W 15 MIN :))).
A więc uziemiona siedzę sobie w domu a ten robaczek w brzuchu ani myśli
wychodzić, tylko wierci się i dupkę wypina. Wczoraj złożyliśmy kołyskę
więc już ma gdzie spać :).

reklama
Mąż miał dzisiaj zabieg. Wycinali mu taką narośl na dużym paluchu odnogi. No niestety mój mąż jak jest chory to jest gorszy niż małe dziecko. Strach pomyśleć co bedzie wyczyniał jak zacznie znieczulenie działać.

Dlaczego mąż mag pisze, ze poród był ciężki?

Piękny jest Oliwierek. Mag gratulacje :-)

Jaki tu spokój nananana,nic się nie dzieje nananana

A ja kopie po allegro za łóżeczkami. Bo może jeszcze w tym miesiącu kupimy.

Ostatnia edycja:
Do góry