reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Czesc kobitki:-)
Nadrobię Was jak wrócę z pracy..

Wróciłam od ginka i: wszystko się samo oczyściło.. wszystko czyściutkie i gładziutkie i gotowe na nowego dzidziusia. Miałąm jeszcze zrobioną cytologię-wynik w przyszłym tygodniu (zawsze mnie MEGA stresuje wynik tych badań..kiedyś lekarz do mnie zadzwonił z wynikami jak dostałam III grupę.. a okazało się ze to tylko zaawansowany stan zapalny..po 4 tyg leczenia miałam gr. I).
Okres pojawi się w ciagu tygodnia..wiec nie bedzie wywoływać- mówi że ewidentnie psychicznie się zablokowałam.. ;/(wszystko na USG widział). Jak @ nie pojawi się w ciagu 2 tygodni to wywołamy..
Podczas okresu mam zbadać FSH (5 dzien cyklu) i progesteron (ok 25 dnia cyklu-tuz przed końcem).
Niestety kamyczki w woreczku żółciowym mi urosły więc chyba je sobie usunę przed kolejną ciążą..
Wątroba, nerki, trzustka..wszystko ok.
Mówi,że zaleca się czekanie 3 miesiące.. nawet nie ze względów fizycznych tylko psychicznych i wyregulowania hormonów..
Badania które zrobiłam w dniu felernego USG pokazują że nie miałam rzadnego syfu typu:toxo czy cytomelagia..

Ostatnia edycja:
Jak masz kamyczki to moim zdaniem najpierw z tym wystartuj. Wrócisz po zabiegu w 3 tygodnie do normy. A jak cie dopadnie atak w ciąży, to już nie będzie fajnie - no bo czym się leczyć.
A w ogóle to ciesze się, ze wszystko wróciło u Ciebie do normy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~dla Ciebie martocha

Lamiav dzidzia Ci skacze bo kaszlesz, też tak miałam, dla niej to też nieprzyjemne. Nie martw się

Pok biedny chłopczyk :-(, ale ja niestety już mam w rodzinie dziewczynkę na którą oddajemy 1 % :-(

Matroocha sper wieści. Bardzo się cieszę i życzę powodzenia w kolejnych staraniach

Ależ mię dziś teściowa wkurza :D znaczy się męża mego i szwagra też ;)

Fifka pisała przed chwilą to jeszcze nie miała badania.

Fasolka ależ masz śliczne rzeczy.

Lamia no pewności ostatecznej nie ma czy to dziewczynka ale w szpitalu też tak stwierdzili jak mi usg robili.

Martocha to same dobre wieści :) bardzo się cieszę teraz tylko czekaj na @ potem kamyczki i do dzieła :D

martocha: no to trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&& za jak najszybsze fasolkowanie :-) i śle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

neciuszka: no to fajnie ze kolejna dziewczynka potwierdzona :-)moc w jajnikach niech bedzie z nami ;-)

donia: a ty jak kobieto sie masz, juz nie długo twój terimin masz stracha ?

melduje sie ze po woli bede sie zbierac do endokrynolog ;-) ide zobaczyc jak mezowi ida panele bo ciezko lekko z tego co wiem bo krzywy pokoj... ahh i ze skosnymi scianami...
pyscek &&&& wspolczuje batmana... u nas mieli byc we wtorek zeszly kartki byl a on sie nie zjawil wiec jego strata chyba mu sie nie chcialo isc na 3 pietro ;-)
zafasolkuje fajne prezenciaki dostalas zazdroszcze ;-)

martocha! ja tam w Twoim poscie odczuwam nutke pozytywnych emocji. kamyczki zolciowe znikna, badania zrobisz, bedzie cudnie! :) cieszę się, że lekarsko wszystko u Ciebie ok

dzieki dziewczyny za odzew w sprawie Maxa. Przesylajcie te stronu komu sie tylko da. Dzięki wielkie z góry!

Kalina mój jak moje badania wyszły dobre sam stwierdził zed jego kolej ... wie ze juz raz zaszłam w ciaże wiec mógł powiedzieć że to nie jego wina ale o Oliverka tez staralismy się pół roku ponad więc moze miec mało plemników lub słabe... Sam wyszedł z inicjatywą.
Jeera ... zazdrocha :-D ale mi się marzy karnawał w Brazylii :-D albo miesiąc w Peru :-)

reklama
Do góry