reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

TRuskawcia Pyscek <glaszcze>:* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ WSPOŁCZUJE WREDNEJ@

A JA WROCILA ale fajnie bylo na noworodkowym oddziale tyle maluszkow ojojoj az amelka mnie kopała bo mama sie zachwycala ;-) duzo sie dowiedzialam co i jak ;-) i napewno tam bede rodzic ;-) szpital wybrany ;-)

Fifka no to moze w koncu sie ruuszy i Konradek wyjdzie a moze czeka na Amelke by razem z nia sie urodzic ;-) bo u mnie to dzis mnie wiecej podbrzusze bolalo i w nocy ale za to w koncu przespałam 5 h ;-) bez siusiu ;-) tyle wytrzymałam ;-)a w poniedzialek mam ktg ;-)

neciuszka ale fajnie ze bedziesz mogła sobie powybierac ciuszki ;-)

Ael ale ja sie buntuje miesiaccccc na zdjecie czekac za miesiac to ja juz moze urodze ;-) ale jak siedze na lozku czuje ze Amelka mi naciska...
A te zdjecia wiktorka to po prostu boskie on jest przesliczny ;-) mezusiowi tez sie podoba ;-)
tyle pisalyscie ze juz niewiem co miałam kazdej napisac:baffled:

reklama
ja to i tak mysle, ze my z Pysckiem, Madza, Aga i Truskawcia zafasolkujemy razem:tak: i wsyzstkie bedziemy narzekac na trudy i znoje ciazy:laugh2:
a ja? tez chce z Wami:-( niech babeczki zarzucą świeżymi fluidkami, mogłoby się coś ruszyć.
A ja czekam, nie wiem na co...

Magd.a..chodzilo mi bardziej o madziulke ale jak chcesz mozesz sie przylaczyc:-)!
Donia....problemy z toaleta oznaczaja brak kupy czy az za duzo kupy:laugh2: bo jezeli brak to sie nie pisze..raz w zyciu mialam zaparcie i myslalam, ze umre!:rofl2:

ooo miq...oczywista sprawa, ze ty tez..przepraszam, ze przeoczylam!! tylko musimy termin ustalic;-)

Natkusia ja wprowadziłam karmienie mieszane, wpierw cyce po cycach mleko modyfikowane.

Doniu nie wiem czy to fajnie z taką głodomorrą. Jak mi tak będzie jadł a porcje będą się zwiększać to my normalnie na mleku modyfikowanym zbankrutujemy. Bebilon 1 800 gr puszka kosztuje 45 zł. Powinna starczyć na 3 tygodnie może miesiąc.

DZIEWCZYNY nie ma bata! Miesiąc celibatu od zdjęć małego! Czemu nie prosicie Sil, Mineralnej, Magdaleny czy Iwaska o zdjęcia dzieci, haaa?
Jeszcze za niedługo dojdzie Donia, Atanek a może i Fifka, to możecie w zdjęciach przebierać jak w ulęgałkach. Z moim przerwa :p

leżę :p cały czas wstałam tylko aby wziąć sobie jedzenie ... ale uciekam poleżę jeszcze trochę i uciekam na wizytę :-)

A sio do łóżka! ;-) trzymam &&&&&&&&&& za wizytę i czekam na relacje :*

ja uciekam odpocząć od kompa bo siedzę już dosyć sporo.. będę potem :]
I wy tyle nie piszcie bo ciężko nadrobić :-D

Ael no nic nie poradzisz, że taki głodomór! Pozostaje Ci się tylko cieszyć.. Ja jak byłam mała to byłam mega niejadkiem :] butelki się nie tknęłam i musieli z butelki przelewać na małą łyżeczkę mleko i wtedy trochę jadłam.. Były samolociki, przebieranki i nic nie pomagało :] Moja rodzina powtarza że to był horror .. Więc ciesz się z tego co masz mimo wszystko ;)

Uciekam :*

Ostatnia edycja:
Natkusia ja wprowadziłam karmienie mieszane, wpierw cyce po cycach mleko modyfikowane.

Doniu nie wiem czy to fajnie z taką głodomorrą. Jak mi tak będzie jadł a porcje będą się zwiększać to my normalnie na mleku modyfikowanym zbankrutujemy. Bebilon 1 800 gr puszka kosztuje 45 zł. Powinna starczyć na 3 tygodnie może miesiąc.

krowę sobie lepiej kupcie i zainstalujcie na balkonie, z perspektywy czasu taniej wyjdzie :-)

Magd.a..chodzilo mi bardziej o madziulke ale jak chcesz mozesz sie przylaczyc:-)!
Donia....problemy z toaleta oznaczaja brak kupy czy az za duzo kupy:laugh2: bo jezeli brak to sie nie pisze..raz w zyciu mialam zaparcie i myslalam, ze umre!:rofl2:

ooo miq...oczywista sprawa, ze ty tez..przepraszam, ze przeoczylam!! tylko musimy termin ustalic;-)

Nieee nie chcę :-) dobrze mi jak jest na razie :-)

reklama
Do góry