reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

donia to trzymam kciukasy by Amelka juz zechciała wyjśc ;-)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

pyscek za wizyte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

mig ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

mili jak ci nie szkoda testu dzis to rob ja nie wytrzymałam i robilam ;-)

reklama
Atanku...ale ty bylas raczej pewna ze sie udalo, a ja w ogole nie jestem...wiec tak naprawde chyba to i tak wyjdzie negatywnie i I krecha, no ale...nie wiem moze jeszcze dzis zrobie...jakby co to na pewno napisze...!:-)

Cześć dziewczyny :-) Kurczę jakoś mnie sen zmógł....
Milla co do testu zgadzam się z Ael, wstrzymaj się jeszcze. Wiem, ze to nie jest proste, bo mnie też zawsze korciło do testowania :)
Przesyłam moc fluidków dla staraczek, bo mała strasznie dzisiaj ruchliwa, kopie, fikołki robi, obraca się, więc dużo ich się w brzuszku uzbierało :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hej dziewczyny :) pozdrowiania z pracy bo straszne nudy. U mnie ostatnio jakos kiepsko. Zimowa depresja mnie dopadla. Zbieram wyprawki dla moich przyjaciolek bo pozachodzily w ciaze a u nas cisza. Ech.... A to wszystko to podswiadomosc bo naprawde ciesze sie z ich bobaskow ale tak w glebi im zazdroszcze. I z mezezm cos ostatnio kiepsko ciche dni mamy..... Zle sie dzieje

Atan, cos dla Ciebie :tak:

Fisher Price - K7198 - Puériculture - Eveil - Jumperoo Jungle | eBay

Rasta jak miło Cię widzieć :). Rozumiem Twój nastrój i rzeczywiście masz powody, żeby czuć smutek, ale pewnie już niedługo. Wiem, że łatwo się mówi, ale moje 26 miesięcy wyczekiwania też wydawało mi się okresem nigdy nie kończącej się nadziei...
A z mężem może porozmawiaj? Może Twój humor jemu też się udziela i schodzi Ci z drogi żeby nie prowokować?
Ale się cieszę, że zajrzałaś :)

Ostatnia edycja:
Dzieki Kochana :* podnioslas mnie troche na duchu. Teraz dlugi weekend mam wolny, jutro wybieramy sie na caly dzien na narty to moze spedzony razem dzien troche poprawi humory

reklama
rasta teskniłam :* ja wierze ze wam sie uda napewno musisz pogadac ze swoim i wszystko sie wykralizuje bedzie dobrze !! na pocieszenie garść specjalnie dla ciebie fluidklów ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

donia no sliczne ale drogie i niemam na to miejsca ;-( ale milo mi ze o mnie pomyslalas a kto znajdzie mi ta pluszowa niebieska zabke wiszaca sliczna była ;-)

Do góry