reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Aaahahaha moja wymarzona mata edukacyjna!! :-D

Donia kciukasy byś szybko urodziła! Zazdroszczę tej bezobjawowej ciąży :zawstydzona/y:

Rasta jak miło cię widzieć!! Przykro mi z powodu problemów z małżem... to nic miłego... :-(

Hahaha a tu z kolei karuzela na którą poluję! Muszę taką małemu sprawdzić! Będzie pasować do dżungli na ścianie :tak:

Kocham
kestia przyzwyczajenia! U nas zawsze tak gorąco :-D dyskusję wżął :tak:

A ja czuję się fatalnie.,.. mły aż tak nisko jeszcze nie był... można by powiedzieć, ze już głową opiera się o dolną ściankę pochwy... więc w środku mam ledwo miejsce na palec... a boli dół brzucha jak nie wiem co... :no: Praca do szkoły co prawda nie napisana jeszcze do końca ale już nie wyrabiam....

reklama
Kocham witam Cię wśród starających i oczywiście życzę szybkiego zafasolkowania.
No i mam nadzieję, że jak bardzo się tutaj Tobie podoba to będziesz często się pojawiać :-)

Natkusia - łoooj ale się kobietko rozpisałaś :-p ale dużo mi pomogłaś jestem bardzo wdzięczna za te informacje :tak: ja jestem nisko ciśnieniowiec więc może aż tak źle ze mną nie będzie, a co do senności to ja jestem mistrzem mogę cały dzień przespań nawet bez tabletek haha ... ale zobaczymy mogę się męczyć z tymi wszystkimi skutkami ubocznymi, aby tylko mieć swoją upragnioną fasolkę :laugh2:

pyscek jaka niespodziankaa???????

Kochanie zobaczysz w odpowiednim czasie, a za Twoje koraliki wezmę się na weekendzie lub po bo teraz nie mam głowy do tego muszę przecierpieć @ a potem wziąć się za pisanie pracy bo 4.02 muszę oddać a brakuje mi jeszcze rozdział i jeden lekko poprawić :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Ael, Fifka, Lamia melduję że zaliczyłam odpoczynek po południu :) ustaliliśmy z chłopaczkiem że trzeba pewne zmiany zaproponować promotorowi i czekam do jutra na akcepta nowej wersji zamierzeń :tak:

Fifka haha no to możemy pogadać w tej sprawie bo ja jeszcze jedną matę mogę mieć ale nie wiem dokładnie jaką poza tym że z tinny love i też jakieś zwierzaki

No i humor jakoś lepszy, decyzja podjęta jednak bierzemy lapka jutro powinnam wieczorem już mieć :)

Fifka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kocham tutaj zawsze coś się dzieje ;) a jak co niektóre ustawiają do pionu to łoooooooooj :laugh2:

Do góry