reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Hejka :)
Fifka trzymam &&&&&&&&&, tyle razy dawałaś rade to i teraz tez sobie poradzisz...
Ael moj ulubieniec coraz piekniejszy :)
Pyszczku ja tez bralam bromergon ale po pol tabletki tylko ze ja mialam prolaktyny 32...
Atanku to połóż sie do wyrka i odpoczywaj :)
Milia mi tez sie wydaje ze wszystkie razem dostaniemy swoja fasoleczke :)
A i witam Kocham :)

a nie wiecie czy Fifka ma daleko do szpitala? ona zdarzy dojechac jak wodyodeszly a Konradek jest tak nisko?

milia spokojnie :tak: Fifcia zdąży, po odejściu wód w ciągu godziny należy dojechać do szpitala. Fakt, że u Fifki to mały już na wylocie, ale zdąży i jeszcze pewnie namęczy się w szpitalu z rozwarciem. No ale chyba Konradek dzisiejszej nocy się pokaże :-)

uf Donia...dobrze, ze to mowisz...wiesz ja to sie na tym nie znam, dlatego sie tak przestraszylam:-)
Ael...jakbys miala jakies przecieki to nam pisz:-)

jesssu ja musze sie uczyc a nie mam kompletnie weny...nic a nic..juz normalnie nie wiem w jaki sposob do tego wszystkiego usiasc a poniedzialek zbliza sie wielkimi krokami:szok::baffled:

reklama
Fifka napisała że dopiero na porodówkę ją przewieźli. Czeka na męża. Rozwarcie jak było takie jest skurcze bolą jak diabli. Tamto to pikuś był...

Ja z tym nerwów trzęsawki dostałam i napisałam, że każę otworowi fifki się rozewrzeć jak może czerwone...

Kuffaaa literki mylę!

Do góry