reklama

Starania po raz pierwszy :)

pewnie ten ból normalny tym bardziej że nie dokucza bardzo więc nie będę panikować :] dzięki :*

A ja tak jak Ty Lamiav panikarą jestem straszną.. Nie wyobrażam sobie jak będę bliżej porodu, chyba zwariuję ;-)

Atan ubranka już na Amelkę czekają, słodusio :-) ale masz super akwarium :szok: uhummm..

nono kolejny mały przystojniak nam się pojawił :-D
Ael Pozdrów Fifkę! Dała radę i dzielna z niej kobita teraz już będzie tylko lepiej :] Niech wraca do Nas bo tęsknimy :*

A tak na marginesie.. Któraś z Was jest może ze Śląska?

reklama
dziekuje ale pyscek ma ladniejsze akwarium ;-) a akwarium w prezencie slubnym dostalismy od mojej siostry ale mniejsze a rybki sie rozmnozyly i kupilismy 60litrowe a teraz mamy kilka rybek i glonojada i moje zabki z kuli wyladowaly w akwarium bo miejsca w pokoju na kule nie bylo..

Od Pyscka nie widziałam :P ale Twoje bardzo mi się podoba :-) ja nigdy nie miałam rybek ale zawsze mi się takie akwarium podobało tym bardziej jak ktoś ma duże i zadbane i jest takie kolorowe hehe :tak:

Ale wszystkie poznikały puk puk

Pyscek współczuję Ci tych mdłości <glaszcze> , teraz dopiero zaczyna Ci się sesja ??:P Ja teraz w sb i nd mam ostatnie egzaminy ...
no niby już prawie wszystko zaliczone jeszcze za tydz 2 egzaminy przede mną i seminarka i koniec obrona jak dobrze pójdzie :tak:
Atanku ubranka ślicznie posegregowane spisałaś się na medal :tak: a akwarium masz piękne :-) masz większe te żabki od moich .. moje były maciupeńkie - niestety nie mam już ani jednej :'-(
Natkusia ja jestem :) przyszłam a tu znów wszystkie niedobruchy pouciekały :no:
Ael Napisz jak możesz Fifce że żonka jest z niej dumna :) a synek mały przystojniacha :-D

Ostatnia edycja:
jaka cudna dzidzia gratulacje;) dziewczyny a mam takie pytania przez określenie że się staramy się to rozumiecie liczenie dni płodnych temperatury i testy owulacyjne czy po prostu kochanie się bez zabezpieczenia? bo u mnie ten drugi okres ( bez zabezp) jest o wiele dłuższy.... starania pół roku i nadal nic;(

moje zabki urosly w ciagu 2 lat troszke ;-) a czym karmilas? bo ja ochotka mrozona ;-)
jaka cudna dzidzia gratulacje;) dziewczyny a mam takie pytania przez określenie że się staramy się to rozumiecie liczenie dni płodnych temperatury i testy owulacyjne czy po prostu kochanie się bez zabezpieczenia? bo u mnie ten drugi okres ( bez zabezp) jest o wiele dłuższy.... starania pół roku i nadal nic;(
witam u mnie staranie 1 miesiac bez mierzenia czego kolwiek w 2 testy owu w 3 temp i testy i monitoring i sie udalo ;-)

Ostatnia edycja:
Pyscek jak się czujesz? Mam nadzieję, że lepiej <tuli> wrzucaj też fociaka akwarium bo Atanek chwaliła Cię ;-)

Polinka staranie się o dziecko to jest kochanie się bez zabezpieczenia. A mierzenie tempki, testy owulacyjne itd to jest forma pomocy przy staraniach ekhm

A ja teraz sobie przypomniałam że na jutro mam napisać pracę kontrolną do szkoły :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: inteligent pierwsza klasa :confused2:

reklama
oj dziękuję obiadek teściowej poprawił mi samopoczucie i ogólnie wszystko przeszło, ale właśnie kilka min temu znów łyknęłam bromka i robię się senna :confused2: a co do zdj to momencik nie wiem czy mam aparat naładowany i czy mąż z pracy go przyniusł bo po coś mu był potrzebny :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry