reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja będę zupę zajadać. Mała skacze mi po pęcherzu tak że ciężko siedzieć ;)

no ja zrobię faworki i oponki chyba. a walentynki może po prostu kolacja w domku i tyle, i tak w tym dniu inne sensacje będą ;) szwagier ma zamiar się oświadczyć

miq a od ciebie odganiam złe myśli i brzydkie a siooooo siooooooooo paszły won :-p

reklama
Ael dzięki kochana, jesteś niezastąpiona. następne usg mam dopiero 22 ah
swoja drogą ciekawe kiedy mój brat się oświadczy, mały skończył już 4 miesiące, wiem, że jak była w ciąży to miał takie plany ale nic się nie dzieje...
aaa zapomniałam Wam powiedzieć, wczoraj moja mama do mnie dzwoniła z wiadomościami, że moja "nieukochana" kuzynka była się pochwalić babci, że jest w 5 tc, ponoć pokazała jej usg. A ja głupia panikuje i w 7 tc boję się komukolwiek powiedzieć. Ona jest z babcią na ścieżce wojennej, więc tym bardziej mnie zaskoczyła ta wizyta

Neciuszka odaniaj odganiaj...

Ostatnia edycja:
A ja znowu nie nadrobie wszystkiego :sorry2: Źle się od wczoraj czuję, wczoraj pół dnia przeleżałam w łóżku bo nie miałam na nic siły, a drugie pół dnia przepłakałam z byle powodu, ach te hormony. A dziś dwie godziny temu wstałam i zaraz chyba znowu się położę. W ogóle zaczęłam się martwić, bo mnie podbrzusze cały czas pobolewa, niby lekarz mówił że wszystko w porządku i te bóle są normalne ale się martwię, a kolejna wizyta dopiero 20.02.

Miq Niunia, ale Ty olej tą pseudokuzyneczkę. W trakcie ciąży okaże się kto bardziej się cieszy którą ciążą.
Jeśli dziewczę jest na wojennej ścieżce z babcią i nagle przyjechała pochwalić się ciążą to chyba chodzi o jedno - pieniądze.

Belka te bóle naprawdę są normalne. Po pierwsze to jeszcze pozostałość po tym, że miałabyś mieć normalnie @, a drugie co macica przygotowuje się na rosnącą fasolkę więc cały czas z nią rośnie i to boli. Nie ma co się na zapas martwić.

Aaa nagrałam jak czort leżąc na moich nogach siada :-D

Ostatnia edycja:
Ael też tak czuję, ale nie chciałam być złośliwa czy coś
Bellcia zobacz jak my zupełnie inaczej przechodzimy ciąże a różni nas kilka dni

ja kupilam ser bo mi Atan narobila wtedy ochoty na sernik i tak sie zebiram kiedy go zrobic, ale dzis naszło mnie maksymalnie na faworki szukam przepisu ale lepiej robic we 2 wiec moze w sobote z M. zrobimy albo z moja mama?

mig rzeczywiście duża różnica. Ja mam tylko nadzieję że to wszystko przejdzie w drugim trymestrze, bo jak będę tak się czuć przez 9 miesięcy to chyba mąż nerwowo nie wytrzyma ze mną :-D
Ael no widzisz, niby wiem że to normalne, lekarz mi też tak mówił, ale jednak się boję.

Miq powiedz mamie a mama babce niech powie. Ale myślę, że babka mądra jest to wyczuje co i jak. W każdym razie uprzedźcie ją by żadnych pieniędzy nie dawała jak będzie prosić i tyle.

K&M osz Ty niedobra! Narobiłaś mi smaka na faworki!

Belka bo jak wezmę i przeciągnę przez kolano i złoję pupę to zobaczysz!
Popytaj ciężarówki ze starszymi ciążami popytaj mamusiek, prawie wszystkie tak miały. Ja tak miałam i widzisz? Mój czorcik już 3 miesiące niedawno skończył. Normalne to jest. Ja wiem pierwsza ciąża dużo nowości, ale po nas tu masz by pytać :-)

to ja bez pytania powiem :P na początku przez jakieś 2 miesiące miałam takie ciągnięcia i bóle macicy i pachwin że nie wiem. 3 pierwsze miesiące właściwie przewegetowałam bo brałam dupka i miałam takie nieziemskie mdłości i byłam taka ospała że prawie z łóżka niewyłaziłam. a już tyle za mną :)

Ael pokaż czorta :)

wpakowałam się do łóżka bo mi coś dziecina siedzi na szyjce i pęcherzu dziś, co chwila siku i takie uczucie jak by pęcherz mnie bolał.

reklama
oj Ael to jest historia jak Dynastia. To była ulubienica mojej babci a ja mimo że starsza byłam z boku. I któregoś dnia(nie będę się już rozwodzić o co poszło) pokłócili się, babcia ich praktycznie wychowała a im odbiło, kuzynka nawet powiedziała, ze żałuje, że uratowała babci życie, bo pomogła jej jak serce nawaliło. I babcia powiedziała, że nigdy im nie pomorze, nie była nawet na jej ślubie. Ale serce nie sługa, mówi co innego a co ma w sercu i co myśli nikt nie wie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry