Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zawsze chciałam by pomiedzy moimi dziecmi była mała różnica wieku. A kto wie ile bedziemy czekac az sie uda.Anna: kurde tak szybko nie no to powodzenia![]()
Pogadaj z nim dlaczego tak się stało, ze miłość wyparowała, co jest tego powodem, co mu nie odpowiada. A jak nie będzie miał argumentów,to strzel go w pysk i spytaj czy nadal podtrzymuje swoje słowa bo ci niepotrzebnie zycie marnuje.Hej Aelreda, dawno nic nie pisałam, słodki ten Twoj synuś. Co się stało powiedział, że mnie nie kocha.
No właśnie.Tym bardziej ze ostanio brałam tabletki anty i troche sie rozlególowałam . W sumie zanim zaszlam w ciąże z Wiki tez brałam tabletki i od razu jak przestałam brać do zaszłam w ciąże.Tylko wtedy to była wpadka.Generalnie masz racje może sie uda za miesiąc a może raz rok.
rozmów na ten temat to już było wiele, wygląda na to że będziemy sobie mieszkac pod jednym dachem, ja w jednym pokoju a on w drugim, ale ponoc w razie czego to mogę na niego liczyc.
podobno nie chciał mnie dłużej oszukiwac, nawet nie wiecie jak to boli, jesteśmy 3 lata po ślubie