Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wiesz mysle ze wezmie to mieszkanie ktos kogo niestac na kredyt a ma jakis spadek czy cos i poszukuje mieszkanka..
no ja sie tez doczekac nie moge/.. jestem tak sztrasznie niecierpliwa ale to chyba przez ginekologa bo mi nadzieje zroil i mowil ze juz 6.02 moge urodzic a tu dupa i nic sie nie dzieje choc dzisiaj mam cale podbrzusze obolale ale skurczy brak.. wody teznie odeszly... wiec tylko czekanie zostalo ..
magdalenko i jak tam cos cie dzisiaj nie widze... mowilam mezusiowi o rozku i powiedzial ze kup kup ;-) bo coraz mniej czasu ;-) bo my w kwietni chrzcimy ;-) na swieta ;-) wiec kiedy bartus ma swoj wyjatkowy dzien ?
neciuszka no to wieczorkiem beda zdjecia zakupikow twoich ??a wiem wiem ja niecierpliwa zawsze taka bylam ;-) mowia mi ze w gorącej wodzie kąpana..
a zafasolkuje i co upilnowalas by lozeczka nie skladal?
także na pewno będzie czekał na Twoją Amelkę! Bartusia chrzcimy 26 lutego więc już za półtora tygodnia :-)
), no dobra niech będzie - po południu wstałam
),jeszcze puściłam pełną pralkę ubranek mojego syna, skończyłam obiadek więc obudziłam męża, zjedliśmy, po raz kolejny nakarmiłam Bartoszka, ubrałam i zaniosłam do teściowej a my w tym czasie na zakupy, wróciliśmy zjedliśmy pączki, wypiliśmy kawę, nakarmiłam i pobawiłam się chwilę z młodym, wykąpałam go i nakarmiłam, mąż w tym czasie poszedł do pracy, Bartuś zasnął więc jak zaczęłam prasować (następna rzecz, której nienawidzę
) i zrobiłam w końcu porządek w komodzie Bartusia - popakowałam rzeczy w rozmiarze 56 z podziałem na te, które zostawiam na kolejne dziecko i te, które wrzucę do Caritasu. No i oto jestem!!!! Mały dalej śpi co jest dla mnie nie miara zaskoczeniem ale czekam aż się obudzi bo wydaję mi się, że nie opłaca się już kłaść.