reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

magda;enko nie ma za co ;-) a super ze udalo sie obkupic ;-) i zakupy udane ;-) u mnie spokoj ogladam z mezem film na polsacie a w czasie reklam patrze czy ktos cos pisał ;-)

reklama
images (3).jpg HEJ KOBIETKI!!!!!

Chciałam bardzo gorąco podziękować za niesamowitą niespodziankę i prezenty dla Igorka
images (4).jpg
Atanek,Ael,Fifka,Pyscek, Ooollcciiaaa,Sil,Fasolka, dziureczka,Ma-g,Lamia,Miliaa,Truskawcia Magd.a,Neciuszka Madziulek20images (5).jpg
Jesteście kochane !!!!!!!!!

A to moja paczuszka:D
DSC00358.jpgDSC00359.jpgDSC00361.jpgDSC00360.jpg

Załączniki

• images (6).jpg
    images (6).jpg
    4,1 KB · Wyświetleń: 38
Anna a wiesz, że nie wpadłam nawet na to? :-p muszę poszukać

IWASKU nie ma za co ;-) mam nadzieję, że się podoba :-) no i oby dobrze służyło

Ostatnia edycja:
Iwasku Ty takie niepotrzebne pytania zadajesz, czysto retoryczne (już nie chce pisać, że głupie :p), no przecież oczywiście, że Igorek jest przystojny :-)

uuuuuuuuu Ale przystojniak ;-) iwasku ;-)

a u mnie znowu tylko wymioty ja pierdykam dobrze ze mnie w calej ciazy nie meczyly jak ciebie Ael bo niewiem czy bym dała rade.. a do tego cisnienie mi skacze i wtedy mnie glowa boli.. ogladam z mezem 2 film ;-) jak cos to bede pisac ;-)
buziaki milego wieczorka ;-)

Iwasku Niech rzeczy miło się użytkują :tak: a przystojniak z małego!! :-) Jakie kochane minki :-D

Magdalena cieszę się że w końcu znalazłaś czapeczkę. A o tej promocji w smyku słyszałam. Ale czy to jest promocja na wszystkie rzeczy? :szok:

Atanku powodzenia i miłego oglądania! :tak:

Już po gościach! Mały dostał takie kreację ze głowa mała :szok: Prześliczne, ale jeszcze za duże są :-D no i nosidełko! Więc prezenty bardzo trafione!

Ja leżę teraz ze łzami w oczach... nasiedziałam się i natarłam podwozie.... Swędzi i boli teraz jak nie powiem co... :no: NIENAWIDZĘ POŁOGU!!!! :wściekła/y:

A mały właśnie wyssał mi dwie piersi i teraz zatykam go smokiem bo jeszcze chce... co jest? Rano karmie małego a piersi i tak kamienie więc ściągam... a wieczorem mleka jest za mało... :no: Jak będzie źle to mam ściągnięte w butelce, ale wkurza mnie to...

fifka współczuje tego pologu.. biedactwo :*
u mnie jeden tylko skurcz dzis byl wiec nici z wyjazdu do szpitala ;-) czekamy dalej ;-)

reklama
IGORKU no jasne, że jesteś przystojny :-) całusek od cioci Madzi :-p

Fifka niestety nie na wszystko ale jest stoisko z wybranymi rzeczami i musze powiedzieć, że spory wybór ;-)
A co do Konradka to współczuję! Mój młody śpi jak zabity, dał nawet matce pograć w LITERAKI na onecie a teraz idę spać choć on pewnie zaraz się obudzi :-p

DOBRANOC!!!!! :* pchły na noc!

Ostatnia edycja:
Do góry