reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hahaha to w ręcznik to też mój narobił po kapieli :-D I to na dodatek podczas pierwszej jego kapieli w życiu :-)

Madziu to zrobię :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Pyscek BRAWO!!!

Magdalena tu zdjęcia:

P1070131.jpgP1070132.jpg
Bez flesza byś zobaczyła fakturę szwu. i z fleszem by pokazać ze ona są białe :-D

Elo, ja w biegu, bo się prasuję na jutrzejsze chrzciny :) ciacha przyjechały, na szczęście z rachunkiem za składniki (bo brata o to przycisnęłam), pyszne są, bo spróbowałam :p Mąż pojechał po tort i wódkę, już się nie mogę tortu doczekać,,, mniaaaaaam...

Co słychać u Was? Jakieś II ?

Olcia, czy ja dobrze pamiętam, że to DZIŚ? Najlepszego :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no sil fajowo ;-) ze macie swieto jutro ;-) powodzenia jutro czekac bedziemy za zdjeciami ;-)

u mnie spokoj wlasnie jem obiadek ;-)

u mnie spokoj u was spokoj co tu tak cicho weekend sie zaczął i zwiały ;-)

Ostatnia edycja:
Atanku no właśnie chciałam coś cieplejszego!! ale dziękuję, że szukałaś :*

Fifka dziękuje za fotki, ta druga bez kwiatuszków bardzo mi się podoba ale na szczęście nie muszę Ci fatygować bo kupiliśmy na takim stoisku z czapkami! Byliśmy wszyscy na zakupach, spędziliśmy w sklepie 3 godziny a młody grzeczny jak aniołek bo jechał wózeczkiem, no i wszyscy są obkupieni! Weszliśmy do smyka ale nieestety nie mieli w ogóle czapeczek ale za to były wyprzedaże po 50% i kupiliśmy Bartusiowi odlotową koszulę na chrzciny za 20zł i body na długi rękaw z kapturem ale rozmiar 74, żeby miał już na wiosnę za całe 12 zł :-) Ja kupiłam sobie spódnicę bo w spodniach mam doope jak szafa 3-drzwiowa :eek: a mąż kupił i spodnie i koszulę, i muszę powiedzieć, że jak ubrał to i to na siebie to wygląda bosko! Chyba się ponownie zakochałam :-) jestem wykończona ale chyba był mi potrzebny właśnie taka dłuższa chwila poza domem.

Sil a nie stresujesz się?? Bo nasze chrzciny dopiero za tydzień a ja już się stresuje jak cholera :-p w poniedziałek jadę jeszcze tylko zamówić ciasto bo u nas alkoholu nie będzie więc chociaż jeden wydatek mniej. I tak droga impreza :eek:

Fasolka ciesz się, że kupiłaś bez tych durnych filtrów bo ja kupiłam sopelek i miałam 3 w zestawie a został mi już tylko jeden... dzisiaj kupiłam jeszcze wodę morską i mam nadzieję, że nie będzie konieczności używania aspiratora bo jak dzisiaj mu wyciągałam te wstrętne gile to aż zeza biedny robił!

reklama
Do góry