Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Magdalena my używamy soli morskiej w sprayu. Psikasz, chwilkę odczekujesz i albo wyciągasz albo mały sam kichając je wygania
Po psiknięciu chwila moment i już słychać ze oddycha się Konradowi łatwiej.
Atanku nie ma co dobijać... tak jak Ael napisała, każda z nas to przeżyła, bardziej lub mniej... zobacz ja dwa miesiące tak się męczyłam, a teraz jak Konrad jest na świecie uważam ze było warto
Uszka do góry, bądź dzielna! Współczuję ci bo to nic miłego, ale dasz radę! Mało już zostało!
A ja właśnie dociągnęłam całą butelkę mleczka i jeśli przy dzisiejszych gościach się nie przyda to zamrożę.
Jutro idę do szkoły więc może mojemu M być potrzebny pokarm...
A co sprzątania to Konrad wyczuł chyba ze chce wyjść i się zaczyna płacz...
Po psiknięciu chwila moment i już słychać ze oddycha się Konradowi łatwiej. Atanku nie ma co dobijać... tak jak Ael napisała, każda z nas to przeżyła, bardziej lub mniej... zobacz ja dwa miesiące tak się męczyłam, a teraz jak Konrad jest na świecie uważam ze było warto
Uszka do góry, bądź dzielna! Współczuję ci bo to nic miłego, ale dasz radę! Mało już zostało!A ja właśnie dociągnęłam całą butelkę mleczka i jeśli przy dzisiejszych gościach się nie przyda to zamrożę.
Jutro idę do szkoły więc może mojemu M być potrzebny pokarm... A co sprzątania to Konrad wyczuł chyba ze chce wyjść i się zaczyna płacz...

wiec wzielam ja pod prysznic i tam jakos to zeszlo...ale brecht byl niesamowity...chyba taki sposob jej sie podobal, bo z tego placzu przerodzil sie taki smiech, ze masakra...
. A poza tym Ty jesteś jeszcze przed terminem więc żadnego wywoływania by nie było.
Położne były pełne podziwu że dałam miałam tyle odwagi i dałam radę :-)