reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Olcia powodzenia na nowej drodze życia :* Kochana.. obyś zapamiętała ten dzień na długo długo.. i obyś była tak szczęśliwa zawsze jak w tym wyjątkowym dniu :-)))

reklama
Olcia POWODZENIA w tym Twoim wyjątkowym dniu :*

Atan współczuję ci... wiem co czujesz... ale spokojnie ten dzień zbliża się wielkimi krokami. A urodzisz w najmniej spodziewanym momencie :tak:

Lamiav
bo tak to już jest ze pod koniec ciężko się śpi... Organizm chyba przygotowuję do niespania później... No i ja czekam na fotkę!!!

Netka powodzenia na wizycię!!! U uściskaj ode mnie cioteczkę :-D

Wczoraj po tej herbatce mój mały zasnął aż do po 4... :szok: taki biedaczek padnięty był. zjadł i spał już do 8 :tak: Przez te wczorajsze przystawianie do piersi małego na "uspokojenie" zrobiłam sobie krzywkę... :no: Rano obudziłam się z dwoma kamieniami zamiast cycek... a bolały... :dry: Nakarmiłam małego i jeszcze pół buteki ściągnęłam. (dało by radę więcej, ale nie będę już bardziej laktacji pobudzać... najwyżej po następnym karmieniu dociągnę jeszcze)

A tak poza tym dzisiaj będziemy mieli gości. O 15 rodzinka się zjedzie... trzeba zaraz wstawać i ogarnąć w domu - o ile syn mi da... :sorry2:

fifka: no to masz dzsiaj roboty, może maluszek będzie grzecznie sobie leżał i mamusia będzie miała czas ogarnąć mieszkanie na gości :tak:, buziaczki dla Konradka <cmok>

To jak jeszcze przed mną 2 miesiace takich morderczych nocy co ja chce zaraz urodzić, a jeszcze moja mała polubiła chyba jakieś fikołki bo normalnie az sie cała telepałam z taką siłą ona sie w brzuchu przemieszczała , mała siłaczka rośnie :-)

mój brzuszek 31 tydzień
Zobacz załącznik 438652Zobacz załącznik 438653Zobacz załącznik 438654

Ostatnia edycja:
Magda mam ręczny - te elektryczne są drogie... :zawstydzona/y:

Lamiav a ty jeszcze raz mi powiesz ze ty gruba jesteś czy coś to cię walnę... :no: Ty taka zgrabna laska ze szok!!! A brzuszek śliczny!! Nie mogę uwierzyć ze spodziewasz się dziewczynki! Brzuszek masz typowo na chłopaka :-D

A z tym czy da to się okaże... na razie grzecznie spi a ja jem śniadanie.

fifka: kto wie może sie okaże na koniec ze to chłopczyk :-), ostatnio mąż mówił ze sniło mu sie ze rodzę i przyniesli mu dziecko nie dość że chłopak to jescze jakby miał już ze 2 lata :-D, mi wszystko jedno, jak najpierw byłam przyzwyczajona do myśli ze to chłopak, teraz ze dziwczynka, to co by sie nie urodziło to i tak będę szczęsliwa, tylko mam juz duzo dziwczęcych ubranek ;-)
A dziekuje za miłe słowa, od razu mi sie humor poprawił ;-)

magda: dzieki, mój mężuś co wieczór na dobranoc całuje brzuszek i nasza niunie :-)

no mam taką dziurkę w pępku :-D

Dzisiaj na obiad robie makaron z borkułem , a kotlety sobie zostawie na poniedziałek, bo jurtro jedziemy do moich rodziców na obiad,
ale mi sie chce jakiegoś ciacha

reklama
Do góry