reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
no własnie nie notuje tempek:( ale przed owulacja miałam 36,35, a teraz mam 36,80.Cykle miałam zawsze w miare regularne 27-28.Miałm wysoką prolaktyne więc dostałam mała dawke bromka.Teraz nie wiem co jest grane.
W 10 dc miałam robione USG pęcherzyk miał 8 mm, od 11 dc zaczełam brac bromka.Nie wiem czy owulka sie tak przesuneła czy jak.Zawsze przed @ bolały mnie (.)(.) i były nabrzmiałe a teraz nic.

Pyscku a co dobrego upichciłaś? ja miałam piec ciasto jogurtowe ale Bartuś mamie na to nie pozwolił :-p

Kurcze a ja zupełnie zapomniałam, że jutro idziemy z młodym na szczepienie...bratowa mówiła żebym kupiła od razu czopki przeciwgorączkowe bo może być ciańko... czy któraś z doświadczonych już dziewczyn może mi powiedzieć coś więcej???

malami proponuje poczekac jeszcze i zrobic czulym testem tak z 10mlu/ml i zobaczymy bo moze sie przesunac przec luteine z tego co wiem.. ale nigdy nie bralam wiec nie stety nie pomoge.. trzymam kciuki ze to fasoleczka &&&&& ~~~~~~~~~~~~~~~~~a najpewniej isc na betke to bedziesz wiedziec ;-)

pyscek cos upichcilas ?
magdalenko napisz na wystaranych lub wiadomosc do ael ';-) tam jest dagne i sil to ci tez moga cos powiedziec o szczepieniach ostatnio sie szczepily z kalinka z tego co wiem ;-)

aaa boli mnie oprucz tego ze obolala jestem to mnie teraz skurcz zlapal a ja dzis niemam na nic sily... a ja za chwilek bede miec znowu pizze ;-) a jutro dokupie skladnikow i znowu zrobi sie ;-) tylkjo jutro bede sama robic a dzis mi mezulek robil ;-)

Ostatnia edycja:
oprócz obiadku zrobiłam sałatkę wielo warzywną :D tzn co mi w łapę wpadło to zmieliłam nożem i do michy :laugh2:
a jutro zamierzam jakieś ciasto upiec ale nie wiem jakie ... może szarlotkę :laugh2:

hihi ... lecem pograć z mężulkiem :-D będę później ;-)

Ostatnia edycja:
Atanku...prosze dla ciebie zdjecia... Zdjęcie1152.jpgZdjęcie1153.jpg jak dla mnie jak jest kolor to juz w ogole zwyciestwo! bo ja zawsze w czarnym, szarym, jakims burym chodze...ale teraz juz chyba wiosne poczulam...:-D

a ja wlasnie mam takie bole jak na @...shit! przeciez to jeszcze poltora tygodnia...:eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry