reklama

Starania po raz pierwszy :)

no a ja czekam juz na mężusia i Sebka, zaraz trzeba im jedzonko robić, a jutro szkoła rodzenia juz nie mogę sie doczekać. no a w srode gin oby mi powiedział ze wszystko stoi w mijscu to będę zadowolona, bo jakos przez ostatnie 3 dni nie czuje sie najlepiej, nic sie takiego nie dzieje ale czuje ze jkoś znowu mi sie za bardzo brzuch twardnieje, i mnie to trochę martwi

iwasek|: a no to super, a karmisz piersią czy na butelkę sie zamieniłaś ?
kiedy chrzciny planujecie ?

reklama
Tylko cycol i maluch przybiera pięknie na wadze:) Właśnie rozmawiamy o terminie chrzcin ,ja chcę jak najszybciej.
A Tobie już też niewiele zostało do przytulenia maluszka:D

oj juz nie mogę sie doczekać, odliczam tygodnie, mój mąż przepowiada ze urodze wczesniej (nie wiem skąd u niego takie przekonanie )także wszyscy czekają, :-)

A tak właściwie to ile dzidzius standardowo powinien przybierać na wadze po urodzeniu, jak to jest ?

Ale jak trudno uchwycić ten uśmiech :) Ze mnie zeszło sporo opuchlizny, więc ja poleciałam szybko na wadze, a i ćwiczę z Małą. Ona leży na podłodze, ja robię pompki, brzuszki, skłony, bardzo lubi jak skłony robię itp. To lecę. Do wagi sprzed ciąży mi brakuje 4 kg, czyli poszło już 17.
Ale szybciutko udało ci się zrzucić. ja przytylam przez całą ciążę 18kg.po 6miesiącach pozostały mi jeszcze 4kg. :(

fasolka: na początku tez te ruchy były taki delikatne, i w ogóle inne, a teraz to jes szok, nawet juz nóżkę można wyczuć lub łokieć czy kolanko bo czymś mnie kuje :-), ale to mam tak od tygodnia takie większe ruchy , zobaczysz jeszcze tydzień lub dwa a tez będziesz bardziej czuła, im dzieck owiększe tym mu ciaśniej i bardziej wszystko czuć.
Kilka tygodni temu dużo mocniej małą czułam, a teraz od 3 tygodni taki spokój. Mam nadzieję,ze w piątek wszystko będzie ok i malutka też zacznie szaleć.

Fasolka a co to cię bierze :-p
Urwanie zada od leżenia mnie bierze :-), dodatkowo chcica na słodkie, a to wszystko przez lamiav i wstręt do mięsa, ale to już nie wiem przez co ;-)

fasolka: no a ostatnio jak byłas u gina to badał ci brzuszek usg? sprawdzał co u towjej malutkiej? nie zamartwiaj sie na zapasa ()wiem wiem, łatwo napisać, radze a sama przemyslam :-)) ważne że mała sie rusza, każde dziecko jest inne tak jak każda z nas przechodzi inaczej ciążę.

A co do słodkiego to ja ostatnio wpierdzielam snikersy, ale przypomniało mi sie (po tym jak juz ich zjadłam chyba w ostatnim czasie z 10 szt,) ze one mają orzeszki ziemne, a podobno w ciazy nie mozan tak ???????

nie można orzeszków? ja ich tony zjadam :/
badał mi wszystko, miałam USG normalne i dowcipne i na fotelu siedziałam i brzuch zmacał. A teraz w piątek na kontrolnej szyjki będę miała robione pierwsze KTG

iwasku ja mam problem ze chrzcinami rozwiazany bo chrzesna do konca kwietnia a w kosciele tylko w 2 niedziele chrzczą wiec w wielkanoc bedzie ;-) tak jak fifka konradka chrzci ;-)
a super ze tak ladnie z wagau ciebie ;-)
aja umieram dzisiaj...zaduzo chodzilam i ledwo co sie ruszam...

fasolka: no własnie nie wiem bo słyszałm ze nie mozna orzeszków ziemnych bo podobno mogą wywołać alergię u dzidziusia ale nie wiem czy to prawda, ?????????
A skoro cie badał i nic nie mówił ze cos nie tak, to nie martw sie kochana nie ma co , tym bardziej ze zaraz masz kontrolna wizytę. Ja juz tez miałam w szpitali ktg, a teraz to nie wie mkiedy mi będą robić.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry