reklama

Starania po raz pierwszy :)

Atanku dziekuje albo i lepiej nie dziekuje wysyłaj fluidki Amelkowe puki jeszcze mozesz
Sil malutka jest śliczna ciesze sie ze o mnie pamietacie
Wszystkie male szczescia sa piekniutkie tak bym chciala juz swoje
A ja emocjonalnie wspieram m przy skrecaniu mebelkow kuchennych:)

reklama
ee to nie jest z tobą źle :-), ja własnie zastanawiam sie co by tu przekąsić, a miałam sie na wieczór chociaz ograniczać, ale tak ciężko, niestety nie mam silnej woli , ale co poradzić.
Chyba zrobie sobie budyń, bo mam maliny w syropie

no to będzie dzisiaj budyniowo :-) smacznego

O jak mi ciężko siedzieć, a mała moja chyba ćwiczy jakieś zapasy tak sie wierci :tak: i niestety te kopniaczki nie są juz tak przyjemne jak na początku, teraz nawet czasmi bolą

fasolka: na początku tez te ruchy były taki delikatne, i w ogóle inne, a teraz to jes szok, nawet juz nóżkę można wyczuć lub łokieć czy kolanko bo czymś mnie kuje :-), ale to mam tak od tygodnia takie większe ruchy , zobaczysz jeszcze tydzień lub dwa a tez będziesz bardziej czuła, im dzieck owiększe tym mu ciaśniej i bardziej wszystko czuć.

Lamia hihi kiepsko dziś idzie, bo jeszcze kilka rzeczy musiałam zrobić u szwagra żeby mu dokumentację zamknąć itp, zanim pita mu wydrukowałam też zeszło. teraz siadam troszkę bo wcześniej poleżeć musiałam się moja panienka rozpychała strasznie

Fasolka a co to cię bierze :-p

reklama
silka: jaka śliczna mała śmieszka :-)

fasolka:o cóż za objawy cie dopADŁY, szkoda ze ja nie mam awersji do niektórych potraw np, do frytek :-D, biadaku, może na wegetarianizm przejdziesz?!

neciuszka
: jak tAM pisanie ci idzie ?duzo dzisiaj naskrobałas ?

magdalena: no to macie spacerej za sobę, pogoda chyba dzisiaj fajna, chociaz ja nie wychodziłam ,tylko za oknem widziałm u nas nawet słoneczko sie pojawiło

fifka:
a co oprócz herbatek na laktacje jeszcze stosujesz, tak pytam zapobiegawczo :tak:

atan: no juz chyba masz wszystko co trzeba, tez mam taką podkłade do kąpieli :tak:

iwasek: a jak ty sie czujesz, jak maleństwo i w ogóle jak sie czuejsz jako mama ?

Powiem Ci słonko że naprawdę dobrze. Poza tą bakterią wszystko ok. Brakuje mi 3 kg i będę miała wagę jak przed ciążą:)
Dumna jestem z synka bo daje nam ogrom radości. Mogę sie na niego gapić godzinami:))))Już zaczyna gadać do nas więc wielka radość.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry