reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Jejciu Kwiatuszku ja myślałam wczoraj o Tobie i o tym gdzieś nam się zapodziała :-)
Współczuje straty pieska, ale cieszę się, że jest nowe "dzieciątko", śliczne z resztą :*

Fifka, bo jakby kupki te zielone były często i mocno śmierdziały, mały mógłby mieć nietolerancję laktozy, wtedy kupuje się Delicol jak coś. A jak ma normalny kwaśny zapach (czyli taki jaki kupka dziecka powinna mieć) to zapewne coś zjadłaś, pomyśl co wczoraj jadłaś i na co mógł Konradek zareagować.

Fasolka chodzi o Sab Simplex, kosztuje coś ok 40 zł, w Pl jest jego polski odpowiednik Bobotic, którego ja osobiście używałam, jestem zadowolona i szczerze polecam, a to kosztuje 16 zł i ważne jest normalnie dostępne w aptekach nie co Sab Simplex.
Sab Simplex ma dawkę symetikonu wynoszącą 66,66 mg/ml, tyle samo ma właśnie Bobotic. Oba leki mają największą dawkę symetikonu.

reklama
Witam dziewczyny :*

Sil mała przesłodka jest :-) daj więcej zdjęć jej :-)))

kwiatuszek, przykro mi z powodu psa :( ale widzę,że suka aż z nawiązką wynagrodziła.. pod jakim przydomkiem prowadzisz hodowlę, bo z tego co widzę, to sznaucery :-)))

Aaaa Atanek do mnie dzwoniła po ktg, brak skurczy, jakiś paciaj z tego jej lekarza, nawet rozwarcia jej nie zbadał. Idzie w piątek na ktg, potem poniedziałek już chyba do szpitala jak się nie wypakuje.

Będzie później, poszła odebrać ten kalendarz a potem z małżem jeszcze uzupełniają zakupy dla małej.

Kwiatuszek ale masz rozkoszne dzieciaczki. Takiego biełgo to sama bym adoptowała :tak:

Pyscek co ja tu czytam??? że Ty niegrzeczna jesteś i nie chcesz sie przytulać???

a i witam Magdę, Sil, Fifkę i Ael

My juz po sapcerku, słoneczko ładnie ululało Amelcię i śpi teraz Aniołek. A troszkę poszłam na łatwiznę i daję wieczorem więcej mleczka Amleci i dziś w nocy pospała 5,5h bez budzenia. Mamusia była bardzo happy :-)

Fasolka odpoczywaj! :* Twój spokój jest teraz najważniejszy!

Anna trzymam kciuki za szybkie zafasolkowanie! Pierwszy raz z tego co pamiętam szybko zaszłaś w ciążę :tak: więc może i tym razem się szybko uda!

A ja właśnie zajadam się kopytkami :tak: maluszek zasnął, ale dopiero jak położyłam go na brzuszek. Wcześniej troszkę marudził. Dzisiaj znowu miał zieloną kupkę, czyli znowu coś zjadłam... :no:
dziękuje :)mam nadzieje ze jeszcze nic straconego w tym miesiącu.

witam
kwiatuszku tesknilam jakie sliczne pieski i prosze ~~~~~~~~~~~;-)
Ael dzieki za przekazanie informacji ;-)
no w czwartek ktg i inna pani doktor na zmianie bedzie wiec a noz moze zrobi usg ;-) albo chociaz zbada rozwarcie kto wie ;-) a w poniedzialek ktg i skierowanie do szpitala ;-) wiec moze amelka chce zeby wszystko bylo z data 27 tak jak ślub 27.06 i 27 tez z michalem zaczelismy byc para ;-) wiec kto wie ;-)

a nie kupilam witaminek bo w aptece sie skonczyly beda jutro do odbioru ;-)

a skurczy brak ale nogi mnie bola ze hej zaduzo chodzenia a kalendarza nie bylo pani mi osobiscie dostarczy bo nie dojechala z dostawa.. kalendarzy.. a maz robi pizze ;-) a oto male zakupiki ;-)
Zobacz załącznik 439231Zobacz załącznik 439232Zobacz załącznik 439233Zobacz załącznik 439234
a laktatora narazie nie kupiłam...

reklama
Do góry