reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
o nie ma juz dzisiaj mojego programu o dzidziusiach, szkoda

no jem sobie zupkę,

Dzisiaj do nas młody przyjeżdza na pare dni to juz będę miałam zajęcie, a jutro i tak musze do pracyu jechać bo mają jakies problemy, no i szkoła rodzenia po południu, ciekawe co będzie nowego

ja idę zaraz schaboszczaka smażyć i do tego będą kopytka bo babcia robi na dole więc się załapię ;) nic dziś nie napisałam ale kupę innych rzeczy zrobiłam :D

Witam się w południowe słoneczko :)
Brzuszek mój juz przestał boleć,po 5dniach . Testy robiłam i negatywne. Jutro albo po jutrze powinna przejsc @. Moze za wczesnie robiłam ,a moze w tym cyklu sie nie udało. Jak tylko posprzątam i biore się do czytania.

Cześć przyszłam się przywitać :-)
Od razu mówię, ze w tym tygodniu może mnie być na forum nieco mniej. Do piątkowej kontroli maksymalnie wypoczywam,a ja najlepiej wypoczywam przy książce, tak więc będę Was unikała. Czytała pewnie będę,ale niekoniecznie napiszę ;-)

Fasoleczka odpoczywaj dbaj o siebie a nami się nie przejmuj ;)

ja już pojedzona obiadkiem, to biorę się za pisanie co by dziś jedno skończyć

Fasolka odpoczywaj! :* Twój spokój jest teraz najważniejszy!

Anna trzymam kciuki za szybkie zafasolkowanie! Pierwszy raz z tego co pamiętam szybko zaszłaś w ciążę :tak: więc może i tym razem się szybko uda!

A ja właśnie zajadam się kopytkami :tak: maluszek zasnął, ale dopiero jak położyłam go na brzuszek. Wcześniej troszkę marudził. Dzisiaj znowu miał zieloną kupkę, czyli znowu coś zjadłam... :no:

reklama
Fifka a Konradek często ma te kupki zielone, czy raz na jakiś czas się zdarza? No i czy śmierdzi mocno ta zielona?

Fasola wypoczywaj, jak coś możesz pisać do mnie, mam jeszcze 600 smsów do 2 marca, jest więc co wykorzystać :-D

Do góry