reklama

Starania po raz pierwszy :)

U nas raczej nie bo 3 stycznia miala przyjsc @ i nadal jej nie ma... Jak tylko kase odbiore to ide do gina juz na pewno...
A tak jak dziewczyny pisaly, to ze raz to nie znaczy ze sie nie udalo, ja trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&
A my dostalismy zaproszenie na slub znajomych, gdzie znajoma bedzie w 6 mies ciazy i dowiedzialam sie ze Taty najmlodsza siostra tez bedzie miala bobaska, juz nie moge sie doczekac kiedy zacznie jej rosnać brzuchol to bede macac, macac i moze cos wymacam ;-)

reklama
witajcie kochane
znowu ja pierwsza?
wczoraj odebrałam wyniki, mam niska hemoglobinę, więc początek anemii, muszę o siebie zadbać, żeby potem nie było problemów:tak:

i ja sie witam, kolejna nieprzespana noc , jak nie zwariuje to będzie dobrze, bo w sumie ile mozna prawie bez spania funkcjonować?!?!

fifka: ty zamawiałaś u tego goscia co ci link podawałam - te staniki???bo do mnie jeszcze nie dotarło. A to karmi to tak można pić codziennie?

fasolka
:jak twoje wzdęcie, juz lepiej sie czujesz ?

miq:
wczoraj mówili w dzindobry tvn że na anemie dobra jest taka mikstura z: miodu, całej cytryny , orzechów i suszonych moreli, to wszystko zmiksować i zjadać po łyżce , to ma na anemię dzialać

bardzo lubię suszone owoce, więc dzisiaj sobie kupię:tak:ale jestem senna, pewnie z jednej strony anemia z drugiej zwykła senność ciążowa, idę po mleczko w tubce, podniosę sobie cukier i będzie ok

Witam się i ja kobietki

Zjadłam śniadanie i nadal głodna jestem chyba sobie zaraz mannę z dżemem zrobię hihi ;)

muszę dziś więcej poleżeć bo wczoraj wieczorem brzucholek mnie bolał i był napięty :(

lamia bidulko ty masz z tym spaniem :*

miq dbaj dbaj o siebie, buraczków dużo jedz też

mila ty chyba zakupiłaś bluzeczkę śliczna :)

A wogóle to wredotki o lodach i bitej śmietanie tutaj czytam :P smaka robią

fasolka jak tam dziś samopoczucie?

Fasola...jak tam ten espumisan, pomogl?
Necia...tak to ja kupilam bluzeczke:-) dziekuje... i o ldach tez ja mowilam, za to z kolei przepraszam:-D
Lamia...a to nie mozesz jakis proszkow nasennych wziasc? w ciazy nie mozna czegos takiego? zapytaj moze lekarz. albo moze melise sobie parz na noc...ona tez pomaga w uspokojeniu sie, zasnieciu (nie wiem czy mozna w ciazy) albo ewentualnie kup sobie taki plyn do mycia z lawenda i wykap sie przed snem, jak sie tego nawdychasz to tez moze szybciej usniesz...bo normalnie kobieto ty sie wykonczysz.
miq...ja tez mam anemie i kazali buraki wpitalac...duuuuzo burakow... wiec zrobi sobie np wywar z burakow i to pij codziennie szklanke. nie jest za dobre, ale ja juz tak pije i mam nadzieje, ze cos pomoze.
Atanku...jak tam dzis sie czujesz? jak skurcze?

Dzień dobry :-)) ja dopiero wstałam

M. cały dzień poza domem.. przy dobrych wiatrach może na 20 wróci..

A ja słyszałam,że lody to można jeść bez obaw, bo jako,że są zimne to nie tuczą :D ale ile w tym prawdy ? :-)

reklama
Hej kobietki:)
Z tym spaniem w ciąży chyba tak to wygląda bo ja też nie mogłam zasnąć. Tysiące myśli przebiegały przez głowę i za cholerę nie mogłam się wyłączyć. Za to teraz zasypiam karmiąc małego. Dzisiaj się obudziłam patrzę mały śpi,cycol leży na poduszce a niunio opiera na nim buziolka:) taka podusia:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry