zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Cześć Laseczki w słoneczne drugie rano :-)
mój czas na pokazanie brzucha to połowa przyszłego tygodnia.Ja zawsze się fotografuję na koniec miesiąca :-)Zafasolkuje...ja to bym konia z kopytami zjadla ostatnio, ale ja tak mam przed @, ze wchlonela bym wszystkolodami niestety nie poczestuje, bo zjedlismy z moim caly kilogram, wiec i kilogramy jutro rano na wadze beda jak nic
ale zupelnie sie tym jakos nie przejmuje...
a kiedy twoj czas na pokazanie brzuszka bedzie? bo z tego co wiem to ty co iles tygodni robisz..
jedz dużo buraczków czerwonych, soków burakowych barszczyków (prawdziwych) to bardzo pomagawczoraj odebrałam wyniki, mam niska hemoglobinę, więc początek anemii, muszę o siebie zadbać, żeby potem nie było problemów![]()
noc przespałam,więc w miarę pomógł :-)
fasolka:jak twoje wzdęcie, juz lepiej sie czujesz ?
A w miarę ok,byłam po L4, trochę mi tam zeszło i teraz mam taki dziwny brzuch,muszę trochę poleżeć :-)fasolka jak tam dziś samopoczucie?
lodami niestety nie poczestuje, bo zjedlismy z moim caly kilogram, wiec i kilogramy jutro rano na wadze beda jak nic
ale zupelnie sie tym jakos nie przejmuje...
Musisz dobrze się odżywiać!
Kurczaków nie jem od początku bo to wiem ze nie powinnam jeść... (bo są hodowane na hormonach wzrostu... i później są wady u dzieci) więc na śniadanie to mi tylko sucha bułka została... dżemów nie można... serów itp nie bo to nabiał... dopiero od 3 miesiąca moge wprowadzać nowe rzeczy do diety...